Kakav emotional rollercoaster. I prosle godine u Meksiku potjerali Verstappena, sad opet
Formula 1
Dobro, Austin je nekad davno bio u Meksiku.
A di su Clintona tu ubacili jbt hahaha
Srpska zastava usred Texasa. Sad sam sve vidio.
Najbolja utrka sezone?
2017-10-23-0237-04 - Streamable
Jedna od sigurno.
Ovi u Red Bullu/Torro Rossu totalno prosvikali. Kvjat opet dobio otkaz, a realno on im je najbolja opcije od 3 trenutna vozaca (Gasly i Hartley). Nema sanse da zadrze trenutno mjesto u poretku.
https://youtu.be/nt-3KT6ktHU
Fantastican video, sluzbeni YT F1 kanal je genijalan. Sto se tice videa, stvarno nisam puno znao o toj temi. Pokazuje samo koliko su Schumacher i Ferrari bili pokvareni.
Tako je!! Steta sto ovaj pole ne znaci previse. Ali nadam se odlicnoj utrci sutra i pobjedi Vettela.
Ja gledam koji k McLareni ne izlaze u Q2, standardni 30+ grid penalty.
Alonso bi vjerojatno u TOP 5 startao da nije imao kazne
Koji start! Hahahaha. Verstappen bog za ove tetkice!
Obišao gospodin Hamiltona za krug
Hahahah kako su se ona 2 lika sudarila na kraju i prosula po stazi, placem hahahahah
Sto se tice utrke, sasvim solidna, steta sto nije bilo prave borbe za 1. mjesto. Hamilton ocekivano osigurao naslov. Verstappen ce oboriti mnoge rekorde, siguran sam.
Pojest će mi mozak ovaj Halo.
Crofty: “Fernando, Felipe is faster than you” :
EDIT: Hamilton ima toliko dobar pace da ce pobjedit na kraju.
Jel pratite Formulu E? Mora se nešt' gledati dok nema jedinice, a i utrke su poprilično zanimljive.
https://www.youtube.com/watch?v=_N3EFWyoboY
Heat - ja ponekad pogledam. Zvuk je uzas, ali zna biti jako zanimljivo. Mislim da bi se Vettel tamo snasao. Puno bumper carsa, barem u onoj utrci u Hong Kongu.
Ne volim ni ja zvuk, al' ok. Teško mi pohvatati sve ekipe, nekad se izgubim pa ne znam ni koga gledam.
Pa jeftin je taj halo.
https://youtu.be/19iZaAusT3E?t=47s
In b4 Alfa Romeo Honda
Ajde da i te formule napokon na nešto liče a ne kao da ih je dizajniralo ministarstvo prometa RH. Nego, kako će Alfa u F1 bez VW-a? Ajmo Wolfsburg.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Moram priznati da mi ove tange iznad glave i ne smetaju.
Alfa <3 Kakav seks. Nadam se da će uz izgled imati i ostale trademarkove Alfe te da će ulje iscuriti već na početku prve utrke u sezoni. Jebeš Alfu koja nije kvarna.
Alfa <3 Kakav seks. Nadam se da će uz izgled imati i ostale trademarkove Alfe te da će ulje iscuriti već na početku prve utrke u sezoni. Jebeš Alfu koja nije kvarna.Ako na asfaltu nema ulja...onda znači da nema ulja u Alfi
Šalu na stranu, izgleda odlično. Pogotovo straga :)
Za sve koji nemaju Arenu (ili je ne žele plaćati) dolazi službeni F1 streaming servis
https://www.f1puls.com/25529/f1-tv-ce-biti-dostupan-u-hrvatskoj/
https://www.f1puls.com/25420/formula-1-potvrdila-pokretanje-vlastite-stream-usluge/
Znači cijena će biti 8-12 dolara mjesečno (sa mogućnošću godišnje pretplate) te uključe sva 3 slobodna treninga, kvalifikacije i utrku.
Bez reklama, naravno sve u pravom HD-u, engleski komentatori, a biti će i dostupne ostale serije poput F2, GP3 i Porsche Cupa koji se održava kao "support utrke".
Isto tako sve utrke će biti dostupne "on demand" kao i stare utrke iz 80-ih, 90ih itd.
Ljudi moji, nova sezona pocinje za par sati sa prvim press konferencijama. Nadam se da ste uzbudeni, ja jesam.
Nexus - oces ti kupovat tu F1 streaming uslugu? Ja za sad ostajem na klasicnim Sky streamovima, ali ako se ovo pokaze kao dobra stvar, mozda uzmem mjesecnu pretplatu.
Ljudi moji, nova sezona pocinje za par sati sa prvim press konferencijama. Nadam se da ste uzbudeni, ja jesam.ZoNTrA
Nexus - oces ti kupovat tu F1 streaming uslugu? Ja za sad ostajem na klasicnim Sky streamovima, ali ako se ovo pokaze kao dobra stvar, mozda uzmem mjesecnu pretplatu.
Naravno :)
Čim najave da dolazi (nagađa se da je odgođena jer žele interno testirati servere na prvoj utrci) odmah kupujem.
65 eura za cijelu godinu...to je ništa...cijela arhiva, live utrke, live timing itd.
Mjesečno će biti 8 eura.
Uglavnom jedva čekam prvi trening u Petak onako lijepo u 2 ujutro
Ja isto kupujem 100%.
Ja cu pricekat vase dojmove, pa ako bude dobro, onda cu i ja kupit. 500kn godisnje nije puno.
65 eur? to je jos ok. Motogp je 140
65 eur? to je jos ok. Motogp je 140Isto tako MotoGP je bez live timinga koji je još ekstra 18 eura.
Ovih 65 eura te ispadne nekih 20-ak kn po utrci tj. vikendu.
Kad smo vec kod MotoGP-a, zasto nemamo temu o tome? Zadnje dvije godine sam postao okorjeli fan, gotovo kao F1. A sezona je pocela proslog vikenda i dobili smo odlican nastavak proslogodisnje borbe izmedu Dovija i Marqueza (koji su mi mozda i 2 najdraza vozaca).
Nista, budem sutra temu otvorio.
Malo nas prati izgleda, al slobodno otvori. Prva utrka je super bila
Malo nas prati izgleda, al slobodno otvori. Prva utrka je super bilaI moto3 i moto2 utrke su bile skoro pa foto finiš. Stvarno napeto je bilo cijeli vikend. Jako mi je bilo žao Zarco-a koji je doslovno propo u jednom krugu i s vremenom došao s prvog na 8 mjesto, očito radi guma. Svakako zanimljivo uvijek bude u motorima, nadam se i ove godine da će F1 biti jednako tako napet.