Formula 1
Što više razmišljam mogu reći da je Perez bio odličan prošle sezone Kada vidim ovog Japanca i Australca Lawsona ….
Mali Kimi Antonelli sa 18 godina na sprint poleu sa rekordom staze i prvi put vozi na stazi u Miami-u. Izgleda samo nebo mu je granica.
Bravo Ferrari, odlični ste. hehe
Heat sramote se di stignu.
Uz to masivan crash Tsunode : https://streamin.me/v/1e523877
RTL će prenositi utrke F1 2026., 2027. i 2028
Obično si uvijek stavim alarm 10 minuta prije početka utrke. Danas sam upalio eto - 17 minuta - prije početka. Na prvi slog koji sam čuo sam shvatio da se onaj Talijan ili što je već šeće po gridu i odmah lagani mute.
Pred kraj je bilo zanimljivo, Norris napravio glupost. Trebao je biti strpljiviji
Idem u Austriju za 2 tjedna, nadam se nekom paprenom sudaru više nego išta pogotovo nakon Kanade, još sam uzeo karte na Turn 3 tako da očekujem makar nešto
Skellington Šteta što Super Max ima previše kaznenih bodova.
Ajde fala kurcu. Bravo Nico. Neka je osvojio podij. Zaslužio je, a ove sezone vozi iznimno zrelo.
- Uređivano
Max u Mercedes i eto.
- Uređivano
Nikako da napišem dojmove iz Austrije. Sjedili na T3, kakav fenomenalan pogled i staza stvarno možda jedna od najljepših lokacija, pogotovo kad si tamo uživo stekneš dojam. Vrijeme nas nije baš mazilo, sunce većinu vremena bilo, pogotovo u nedjelju, ručnik, zastava i kapa na glavu i preživljavanje. Što se tiče gužve, slično kao i svugdje malo strpljenja i stigne se. Možda malo slabija gastro ponuda u odnosu na Mađarsku, ali dalo se preživit iako su cijene dosta visoke i za hranu i za pića(Voda 5€ bila neka shit, čak je i Leclerc nagrdio u cooldown room-u, piva 7.5€ iako smo najviše udarali radler na takvoj sunjari).
Vidili smo više manje skoro cijelu stazu osim startne ravnice, zavoja nakon našeg i malo zadnjeg dijela staze, ali nikakav problem, ekran za te djelove i idemo dalje. Organizacija jako dobra, nismo ni previše vremena gubili tražeći parking niti na izlasku sa staze, otišli malo prije kraja i uštedili si tako dosta vremena. Što se tiče događaja na stazi, vidili par sudara, bolid naglavačke i masu preticanja, bolidi su skoro svako malo bili ispred nas jer je kratka staza što je bilo fenomenalno, uvijek neka akcija. Nemam nekih zamjerki, možda jedino manjak hlada doslovno smo čekali pauze izmedu, i iza tribine u hlad di je bilo krcato svaki puta. Plus za avione, padobrance, helikoptere koji su izvodili vratolomije prije same utrke, stvarno show za vidit kako prelijeću iznad tebe. Sve u svemu oduševljen opet, malo manje nego u Mađarskoj jbg to mi je bila prva utrka pa sam bio još više nahajpan, ali ništa manje ni za ovu nisam bio na kraju krajeva. Sada gledam možda Belgiju neki natkriveni grandstand za svaki slučaj, ekipa mi je pregorila na suncu pa im je to uvjet za odlazak na sljedeću.
evo par fotki i videa čisto iz prve ruke