zontra Pola 3 ujutro u Jeddi, a jos se ne zna hoce li biti utrke. Sefovi su odobrili da se vozi, ali se cini da vozaci bas i nece.
doktor1 15 km od staze se vodi rat i pradaju granate.... Šefovi momčadi su odlučili da se vozi, ali su sada bili i vozači na sastanku i čeka se šta su odlučili
Fico Koji kurac?... Jebo me pas ako su Newsbari, Sprdexi i Onioni postali skroz nepotrebni kad je stvarnost čista parodija.
doktor1 Nevezano za F1, ali kada pričamo od stvarnosti i parodiji, neki dan sam pogledao - Don't Look Up Fantastična parodija na svijet u kojem živimo!
zontra Mislim ova slika koju sam ja stavio je zajebancija, ali ima dosta slika gdje se vide u pozadini (nekih 10km od staze) eksplozije, vatra i gusti crni dim. No eto kazu iz direkcije da ce bombe padat samo na postrojenja Aramca, definitivno ne na stazu.
zontra Kruze glasine da su vozaci bili prilicno ujednaceni u tome da se vikend otkaze, ali su ih sefovi timova i F1 uvjerili u suprotno. Kako kazu, mozda bi bilo problema sa napustanjem zemlje. Hoce to kad se utrkujes u drzavi koja zivi u 15. stoljecu.
Laf Strasno, vjerojatno su vozačima gurnuli ugovore pod nos, da je pala bomba u Vukovaru a utrka u Dubrovniku bila bi otkazana zbog sigurnosti ovako petro dolari čine svoje.
Flipper Ameri koliko toga donesu dobro, uvijek postoji i druga strana medalje. Nažalost. U današnjem društvu sponzori i lova su najvažniji. Posebno kod Amera
Loki Dosta dobra stvar ove ulične utrke za jurilice 300 + km/h. Možda još pet komada takvih. Da imamo prekide i crvene zastave. Blagi užas.
maverick Vidim Hamdija najbolji vozac ikada, ocito samo kad ima 2 puta bolji bolid od ostatka grida. Barem vise necemo morati njegovo kmecanje slusati jebo sliku svoju ruznu.