Ovim tempom, LeClerc nece ni 2. zavrsiti...
Formula 1
- Uređivano
A vozi osobna najbolja vremena. Onda znas koliko je merc bolji od ferraria
Ipak, veliki napredak crvenih i junačka borba Leclerca.
Ferrari je odlican danas, ali Merc je jednostavno bolesno dobar.
Koji placko Hamilton. Samo kuka.
Zadnja 3 kruga ce se morati braniti ako ce imati guma za to.
Pa koji kurac LeClerc nije zatvorio unutarnju stranu
Moj boze kako vozi oval lecler
Ma radije bi da se borio do kraja pa makar i odustao nego ovako lako pustio pobjedu
Moram ugasiti ove odvratne britanske komentatore.
Neopisivo mi je zao. Toliko blizu pobjede...
Jel to ovaj Hamilton picka i place?? Pa majku ti j.... izbacis jedinog konkurenta i imaš toliko bolji bolid od svih... Kakav klošar.
Još jedan razlog zašto cu guštati na kraju sezone kada bude knečalac kmečao , stvarno uzas !
Zapravo me najviše zasmetalo to što je Hamilton imao sreće sa red flagom pa da mu se popravi prednje krilo. Jer da nije i da je morao ići popravit prednje krilo u prvom krugu morao bi se probijat kroz poredak i nema šanse da bi došao dalje od Ricciarda/Sainza na 5./6./7. mjestu. Da je Hamilton išao više desno u Copseu i uzeo apex i da je onda došlo do sudara sa Verstappenom, rekao bih čisti racing incident. Ovako je kazna sasvim u redu. Sad jel za 10 sekundi ili za Drive Through, ne znam, teško je reći.
LeClerc je stvarno super vozio, ali možeš ga jebat, Mercedes je jednostavno prebrz. I dalje mi je čudan obrambeni potez LeClerca jer ne samo da nije uopće zatvorio barem malo Hamiltona nego je još dodatno u lijevo skrenuo prije Copsea i onda otišao široko. Vjerojatno bi ga Hamilton svejedno malo kasnije prošao, ali šteta što nije skuplje prodao kožu. Još oni problemi tokom utrke. Ferrari se dignuo u odnosu na prošlu sezonu, ali jebemu, imaš možda i najbolju vozačku postavu, daj im bolid koji se može boriti za pobjede. Boksove McLarena i Ferrarija ne treba komentirati. Norrisu izbili sigurno 3. mjesto jer je kroz boksove izgubio od Bottasa, a samim time i vjerojatno LeClercu pobjedu jer bi moguće Hamilton izgubio više vremena u borbi s Norrisom za 2. mjesto i onda ostao (možda) krug ili 2 prekratak da prestigne LeClerca. Sainzu izbili sigurno 5. mjesto, a koliko je dobar Ferrari, siguran sam da bi došao skroz i do Norrisa na kraju. Alpine solidne bodove skupio, ali vidi se da nemaju neki tempo u utrci. Vettel opet toplo hladan. Dobar vikend do utrke, tu se borio za 6. mjesto i onda sve prosuo.
No ono što me sada jako veseli je borba između Verstappena i Hamiltona te Red Bulla i Merca. Možeš si misliti kako će Verstappen imati ikakvog respekta za Hamiltona nakon ovog i očekujem još sudara do kraja godine. Vjerujem da će biti još poslastica