ikral what goes around comes around
Formula 1
Ipak, najveći luzer su ovi iz Honde, povući se nakon ove sezone. Lol.
Čestitke Hamiltonu na konstruktorskom naslovu hehe.
Dva kruga prije kraja utrke:
FIA - nećemo propusiti pet vozača,
Ameri, vlasnici F1 - kako da ne
Koliko god mi je drago da je prekinuta dominacija Hamiltona, još draže mi je vidjeti kako kmeči Toto smrad.
Lijepo je vidjeti čestitke Lewisa Maxu. Utrkivanje je jedno, treba ostati čovjek.
- Uređivano
Max kakva utrka ajme dobio sam šok
Lewis je bio bolji ovu utrku ali zasluženo je Max uzeo naslov ...
Kme Kme Lewis
Nakon svega Max je zaslužio. Je da Fenix dobro kaze, da mozda ovo nije najbolji način, ali jebiga. Zasluženo na kraju.
Mislim da cemo dobiti film, a tek Netflix sto trlja ruke. Jedva čekam Drive to Survive Season 3.
Ove godine sam pratio F1 samo kroz sazetke. Jer sve sto se desava u zadnjih nekoliko sezona je sramotno. Sve sto kupe Ameri se svodi na show i pare a ne pravi racing. Najveca glupupost u F1 je izbacivanje sljuncanih izletnih zona.
Nikad u povijesti F1 se nije desilo to sto se desilo sad. Da je race controle odlucio trku, da kroz sve trke nisu bila pravila jednaka za sve.
Da me neko krivo ne shvati niti sam navijao za Hamiltona niti Verstappen-a. Ali bi mi bilo draze da je Hamilton uzeo titulu, jer Verstappen nezna drugacije nego izgurat nekog van staze.
Ja za sljedecu sezonu znam uzimam predplatu na motogp i WRC tamo bar se ljudi utrkuju posteno.
Ma iduća sezona je sasvim drugačija priča. Nitko zapravo ne zna što će biti. Možda se opet pojavi nekakav BrawnGP.
Vettel uzeo naslov za pretjecanja? Bili su pokazali jedno 15-tak krugova prije kraja tablicu.
Jel kraj sezone mogao ikako drukčije ispasti? Naravno da nije. Drama do kockaste zastavice.
Nemam trenutno ništa pametno za reći, treba se prvo malo smiriti.