ThaUrban Jeste metnuli neku papriku na prognoze?

Ma ja prije svake utrke velim Norris na podiju.
Al evo, izgleda da više to nije samo wishful thinking.
Treći je lik.

maverick Sta se Hamdija usekiro? Dobra utrka, prekunjao sam par rundi, ali na srecu se nista nije dogodilo.

Hamilton brijem nije znao di mora otić nakon utrke.
Krenuo je na podium dok ga Toto nije pozvao natrag.

wooddiebone Hamilton brijem nije znao di mora otić nakon utrke.
    Krenuo je na podium dok ga Toto nije pozvao natrag.

Ovo je WIN 😆

Pa cuo sam da nesto urla na radio, ali nisam bio siguran zasto lol. Kad se poceo derat ovi na Skyu komentatori poceli "oh, ooooh" i tisina par sekundi. Ja pomislio da mu javili kak ga cura vara kru te jebo!

Jel netko primjetio koliko se ona serena udebljala il' to sam ja takve stvari zapazam lol. Ko omanji kit ubojica je.

Pa dosla mu je Serena, ali se nije proslavio.

Btw, jedna zanimljivost. Carlos Sainz je dosad 3 puta bio na podiju. Brazil 2019., Italija 2020., Monako 2021. Sva 3 puta Hamilton je zavrsio 7. U Brazilu se zabio u Albona i pao sa 3. na 7. nakon kazne. U Italiji je imao laganu pobjedu u dzepu, ali je usao u boks u krivom trenutku i 7. mjesto je bilo maksimum. Ranije danas je jednostavno imao razocaravajucu utrku.
    No, eto, treba pripaziti na Sainza sljedeci put kad Hamilton bude imao slabiju utrku.

13 dana kasnije

Pa pola grida nece stici napraviti vrijeme ovim tempom.

E oči me bole kad vidim ovog Gaslya ispred Ricciarda.

I onda mi se skuca lik.

Q2 bolesno blizu, a vjerojatno bi bilo jos i blize da su neki stigli napraviti krug na kraju. Bit ce napeto za pole, petorica unutar 29 tisucinki.

Ferrari sandbags OFF

Otkud opet Ham ovako dobar? Još će lik pobijedit sutra jbt.

Forza Ferrari. 🙂 Opet malo (više) sreće. 😃

Samo je problem sto RBR i Merc imaju bolji race pace od Ferrarija, pa bi to mogao biti problem. I samo se nadam da ce Sainz moci startati, a ne kao proslu utrku.

'aay just a stupid qualifying to be honest' - Max

Šta je najbolje, ovo je možda najslabiji pole ove sezone. U prvoj polovici je baš imao nekoliko većih proklizavanja i nijedan sektor mu nije bio ljubičast. A i nije da ga je tow izvukao, pošto su sva 4 vozača iza njega (Ham, Ver, Gas i Sai) isto imali tow. Stvarno ohrabrujuće za Ferrari, barem taj pace u jednom krugu. Sad mi je žao što neće biti Singapura ove godine, vjerojatno još jedina staza gdje se Ferrari mogao boriti za pobjedu ove godine.

Vidim da je FOM zabranio video, u videu je onboard pole LeClerca.

Ima li neki solidan stream za android mobitele danas za utrku?