Jest!

Btw, napeto za najboljeg “pretjecatelja” sezone. Alonso i Vettel unutar 2 pretjecanja, throwback na 2010. i 2012.

Ljepo mi je slušat Hamiltona kad je iskren u intervjuu, a ne kad je onak skriptirani NPC ko većinu intervjua.

Prvi put je spomenuo manjak podrške koji je imao.
Čak sam malo omekanio jebote.

Vrh sezona.

Vidio sam buducnost. Verstappen osvaja naslov sa 2 boda prednosti. A Mercedes sa 18 bodova.

A jesu glupi komentatori na Skyu, kao da imaju amneziju prije svake utrke. Hamilton je imao pola sekunde brži bolid i od Bottasa, sve je bilo jasno u kvalifikacijama, a zadnji put kad su Bottasov ovako podesili, bacili su motor u smeće nakon jedne utrke.

Heat Sjećaš se 2019. i Ferrarija. Koliko su puta njihov motor prekopali i onda tobože nešto našli oko dotoka goriva pa im sjebali i prošlu sezonu. Zanima me hoće li Hamiltonu kopati i rastavljati motor?

Mislim da će Verstapena iduću utrku uzeti novi motor ima fore 14 bodova ....

Loki Nemaju šta otvarati, overclock s previše voltaže, sprint iz najboljih dana Schumacherove dominacije i mijenjanja motora za svaku sitnicu. Druga stvar što dobiješ samo 5 mjesta kazne.

Mislim da treba ispitati.

Loki

Solidan vozač, ali Piastri je definitivno bolji (koji je usput danas potvrdio da će biti rezervi vozač Alpinea za sljedeću godinu). No definitivno su prevladali kineski milijuni kod odabira vozača. Očekujem sljedeće godine da Bottas uzme većinu bodova Alfa Romea,

zontra Bottas bi mogao biti iznenađenje iduće sezone, iako mislim da tu neće biti nekih šokova kao kad su se 2009. drastično mijenjala pravila o bolidima. Što mislite, hoće li biti Haas 1 - 2?

Loki

Takve obrate baš ne očekujem, ali se sigurno nadam malo izvrnutom omjeru snaga gdje će na određenim stazama neke momčadi koje su inače slabije, biti u mogućnosti boriti se za postolja/pobjede. Ali bi svakako bilo zanimljivo da bude kao 2009. gdje je većina momčadi osvojila pole/postolje/pobjedu.

Loki zontra

Bottas je bio Mercedesov vozač 5 godina, a od kad ga ja gledam niže pole positione i podije.

Mislim da bi taj čovjek imao puno bolju statistiku da nije morao puštat Hamiltona stalno.

ThaUrban

Talijanski Isus je papa.

Ne papa kao sveti ekskrement nego pa-pa kao doviđorno fratelo