Stop&GO nadam se, ali neće jasno. Dobit će 5 sec max, dobio je besplatni popravak bolida i dobit će ponovljeni start gdje će ostaviti Leclerca odmah i eto ga. Nadam se da se varam, ali...

Flipper Na kraju će Verstappen bit kriv. Mislim, ne volim nijednog ali ono...

Oba su trebala biti oprezniji jbg

HAM se poravnao sa VER ali nije imao mjesta na izlazu te ili je trebao kočiti on ili Max. Nisam pametan, drago mi je da ne moram ja sudit.

Jedino su trebali pustiti utrku, red flag wtf. Ali da, onda bi Ham morao u box...

Heat Mogu odmah i ožbukat boxove, ima vremena.

ikral A jbg, ograda od guma spašava živote.

S obzirom da sam amater u F1, ne pratim to na nekom nivou, već ovako rekreativno, pa se sada ne mogu načuditi i pitam se....

Kako to da voditelji momčadi imaju direktni kontakt s nekime tko je ajmo reći tzv. sudac ili što je već ?

To je kao da npr. trneri u nogometu imaju izravnu vezu sa VAR sobom... pa kad se uključi VAR, oni bjesnomučno zovu i govore kako su oni vidjeli situaciju s terena.... i počnu uvjeravati VAR suce da presude u njihovu korist....

hahahahahah

Meni je to u najmanju ruku presmješno, stvarno....

Još mu Tot govori da mu je poslao mail, i pita ga da li ga je pročitao ?!?!?!?!?! hahahahaha

Ma neće niš dobit.
        Frajer je izbacio najvećeg konkurenta i vodećeg u prvenstvu, nije izgubio mjesto, nastavlja bez štete i starta sa druge pozicije iza vozača kojeg realno može preteći u startu.

Ne znam kaj sam očekivao.
        Ovo čini Landovu kaznu od prošlog GP-a još beskonačno puta smješnijom.

S obzirom da pratim F1 tek 20+ godina, vidio sam svašta. Uglavnom, kad si 7x prvak, ne dobija se kazna samo tako. Ili dobija, Schumacher i Monaco npr.

Kako god, Hamilton ce vjerojatno ubrzo proci LeClerca. LeClerc se treba potruditi i boriti se za P2 sa Bottasom.

Russell starta ko moja baba na semaforu.

LeClerc mora biti unutar 10 sec od Hamiltona

Eo dobio kaznu Hamdija, ali iskreno nisam siguran da je trebao...

Alonso opet OP!

Vettel klasika ruglo lol

Leclerc mora odvesti utrku života. Pobjeda ovdje bila bi dobar šamar za Engleze. Uglavnom, bolje da ne gledam.

ikral dali su im talijani jedan koji dugo nece zaboraviti

Hamilton je za mene i dalje glavni favorit, ali ako ga uspije sto duze zadrzat LeClerc, mozda nesto i bude.