Standing start. Ako Hamilton pobjedi, bilo mi je drago poznavati vas.

Koliko srece ima, nekako ce i uspjet Ham pobjedit.

hahahahahahahahaah! Tooooooooooooooooooooooo!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ajde Leclerc jebote!!! Ništa od njega.

Vettel drugi majko mila. 😃 Hahah kakva ludnica. Kakva utrka.

Standing start spasio Verstappena, koji cirkus.

Vettel <3 <3 <3

F1 najbolja stvar ikad.

Kakva utrka na kraju...

Ne znam s čim sam bio više šokiran. Kada je Maxu pukla guma ili kada je Hamilton izletio. Da ne povjeruješ.

Kako ne voljeti ovaj sport ♥️

Vettel odvezao maestralno utrku. Čuvao gume, bio brz, skoro na razini RBR-a naprijed.

11 dana kasnije

Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.
Btw, jedna zanimljivost, zadnje 2 utrke su prvi puta u hibridnoj eri da nijedan Mercedes nije bio na postolju u 2 utrke za redom. Samo pokazuje koliko su dominantni. Zadnji put kad su bili izvan postolja je bilo SAD i Brazil 2013. kad su Rosberg i Hamilton bili 9. i 4., odnosno 5. i 9.

Jel to Danny Ric ima dobar dan?

Valjda jedini vozač s manje sreće od Bottasa.

Ferrari katastrofa u utrci, za pobjedu ce biti do zadnjeg kruga.

Dobro se branio Hamilton xaxa.

Ferrari odlična utrka.

Red Bull mora produžit Perezu ugovor.

Fantasticna utrka!
    Bottas je rekao da ce biti 2 stopa, nisu ga slusali u boxu i to ga je kostalo mjesta.
    Hamilton je kralj cuvanja guma, ali Verstappen je odvezao lavovski.
    Perez zvijer od vozaca. Igra kljucnu ulogu u prvenstvenu.
    McLaren jako dobar. Vettel dobar. Ferrari ocaj.

zontra Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.

You were saying?