A Alonso imao biciklističku nesreću. Glasine kažu da nije ništa strašno, danas bi trebali saznati više.

Ti f1 vozaci se trebaju kaniti svega osim f1. Vozili bicikl, auto ili se skijali, uvjek se polome, izlome i skoro zaginu. Koliko mozes biti nesposoban lol.

14 dana kasnije

Maloprije se probudio iz nocne more zvane kvalifikacije za VN Bahreina u kojima je Ferrari zaostajao oko 4 sekunde za Mercedesima. Definitivno jedan od najgorih snova ikad, nadam se da nije prorocanstvo.

8 dana kasnije

Nesto stalno kape Vettel nosi zadnjih dana, pitam se zasto 🤣

Jbte, čovjek kao da je između dvije sezone ostario 15 godina.

Izgleda lik isto, samo je odustao od sakrivanja ćelavosti.

Jaoo, jedva čekam početak, velika rošada u rosteru.

I ja isto čekam sa neizvjesnošću. Dok Merc ne uzme 1-2. (nadam se da neće)

Ma i ja sam se vec stvarno zazelio. Mercedes je prosle godine imao valjda najjacu sezonu jos od 2014., ali mislim da nece biti toliko dominantni ove godine. Nemaju DAS vise, a i neka tehnicka pravila su promijenjena koja bi trebala barem mrvicu pribliziti momcadi dok ne dodu one velike promjene sljedece godine.
Mercedes je i dalje favorit, ali nadam se blizoj borbi. Ako je suditi po zadnjoj sezoni i koliko je bliska borba bila u sredini, stvarno bi mogli imati odlicnu sezonu ove godine.

Uskoro kreće i nova sezona serijala "Drive to survive" na Netflixu.... Mislim da dolazi 18.03.

5 dana kasnije

@Nexus
Ok, Arena je od 29.03. na A1, barem znači da ćemo moć pogledat Bahrain na Sport klubu

Zanima me samo na kojem SK ide F1. Samo da ne stave na onaj SK HD kojeg ima 5% korisnika.

Mercedes imao dosta problema sa zadnjim krajem na testovima, ali i dalje dosta sandbaggaju, siguran sam. Ferrari imao vremena skoro kao u kvalama za VN Bahreina prije par mjeseci, a bolidi bi ove godine trebali biti sporiji, tako da je to ohrabrujuce. Honde dobro izledaju, Verstappen i Tsunoda najbrzi, s tim da je Verstappen ipal bio na tvrdoj mjesavini mekanih guma. Vjerujem da cemo imati jos i bolju sezonu nego prijasnju, ponajvise jer bi i na vrhu moglo biti zanimljivo, ne samo u sredini.

ThaUrban
    Ma brige mene, imam F1TV, ali je presmiješno da JEDINO A1 neće imati SK u ponudi.

Sad ja moram tražiti streamove za Premier Ligu i pola sezone La Lige...MotoGP također. Jebeni idioti.

zontra
      Optima i TotalTV imaju puni SK paket. Ima još ovih manjih ISP-eva, ali njih mi se ne da tražiti sad.

Iskon je podružnica HT-a pa me ne čudi što nemaju. Tako rade razliku između ponude proizvoda.

Nexus Ma brige mene, imam F1TV

Ja sam ga mislio uzet, al reko jebeno, SK ima prijenose. E sad su mi ga metnuli.
        Znači i ja uzimam u 4. mjesecu isto