Ja se stvarno divim ljudima koji ovaj sport mogu pratit,meni je uzasno dosadan.
Jedini nacin na koji bi formulu ucinili zanimljivom je da ubace one banane ko u super mario kartingu!
Pravim fanovima ce se ruke prije starta uvijek znojit kao i sto ce svaki krug pratiti sa strepnjom kakva god utrka bila.

Ma znam prika,ja ne gledam,mozda sam u zivotu pogledo 3 kruga i nije mi nesto zanimljivo.zato i govorim da se stvarno divim ljudima koji to prate.ja imam prijatelja koji kad dodje utrka samo rece vidimo se i cujemo veceras,meni iskreno nije zanimljivo cekat 36 krug da vidim jedno prestizanje

6 dana kasnije

I utrka i staza su bile solidne. Ferrari pravi fijasko. Dio sa stadionom genijalan.

http://crosimracing.hcl.hr/formula-1-analiziramo-i-komentiramo-vn-meksika-17/4974

12 dana kasnije

Ko veli da Mclaren nije bio na postolju ove sezone? I to P1 & P2 

Ja mislim da se Rosberg i Hamilton nisu ni pogledali.

mjesec kasnije

Special: Pregled sezone Formula 1 za 2015. godinu | CroSimRacing

Sve u svemu, 2015. je sezona koja možda nije pružila napetu borbu za titule prvaka, Formula 1 je prošla kroz razdoblje kritika, ali je i dobila nove vozačke zvijezde.
Ono po čemu je vjerojatno najbolje pamtiti ovu sezonu, su nekoliko odličnih utrka koje je pružila, a treba se radovati temelju koji je postavila jer prema svemu sudeći, 2016. bi mogla biti odlična sezona.
Cijelu sezonu Formule 1 CroSimRacing je pratio i detaljno izvještavao te analizirao svaku pojedinu utrku.
Sve analize i tekstove napisao je i uredio speedy56. Kojemu nakon svake utrke nije bilo teško napisati iscrpni izvještaj što se dogodilo tog vikenda.
Odvojite desetak minuta i pročitajte kako smo se to odjavili od ove sezone...

Da, ova sezona nije bila previse zanimljiva i u zadnjih 9 godina koliko pratim F1 meni mozda najmanje zanimljiva, no svejedno obozavam ovaj sport i jedva cekam novu sezonu i jos bolji Ferrari. A onda valjda slijedi napeta borba za naslov izmedju Vettela i Hamiltona.
Inace Verstappen je najugodnije iznenadjenje, vecinu sezone vozio kao maloljetnik, a pokazao je ogromne vozacke sposobnosti. Siguran sam da ce u buducnosti osvojiti barem 2,3 naslova.

2 mjeseci kasnije

Sezona nam pocinje za manje od mjesec dana, a ja sam sve nahaypaniji. Ferrari je razvalio na ovim testovima u Barceloni, ali to jos skoro nista ne znaci. Force India se cini odlicna.

Sezona nam pocinje za manje od mjesec dana, a ja sam sve nahaypaniji. Ferrari je razvalio na ovim testovima u Barceloni, ali to jos skoro nista ne znaci. Force India se cini odlicna.
Ma ne mora niti Ferrari biti prvak, iako bih to najvise volio, samo da nisu Mercedesi i ta monotonija i tjt.

Skellington ZoNTrA
Jeste li na F1Puls.com?

Sta je to?
F1 sajt.
Upiši pa dođi na forum :)

A budem pogledao. Znao sam jedino za GP1 hr od hrvatskih.

A budem pogledao. Znao sam jedino za GP1 hr od hrvatskih.
Hebes GP1...ovi je miljama bolji.

16 dana kasnije

Jel nas ima za FFA Autosport GP Predictor Ligu ?

Zasad nas dvojica  nećemo niš ni pokretat ak nas nema barem pet.
O ovome se radi ak netko ne zna http://gppredictor.com/ prije svake utrke prognozirate poredak na kraju i koliko ste blizu realnome poretku dobivate bodove,još se pogađa najbrži krug,pole position i koje će vozač najviše mjesta napredovati u utrci.