Šta svi spavaju? Ajmooo Ferrari.

Poslano s mobilnog telefona S7

Dobro si me sjetio, evo vipbox preko linka 2 radi
Najbolje sam propustio, hebga. Onaj crash s Alonsom je nešto prestrasno. Šteta za Kimija.

A jesu ga usrali u Ferrariju i spusili pobjedu.

13 dana kasnije

1 -  Hamilton
2 -  Rosberg
3 -  Vettel

Opet poveća razlika između Mercedesa i Ferrarija. :(

Ma moze Ferrari sutra do pobjede, zadovoljan sam rezultatom kvala :

Gledao sam cijele kvalifikacije. Razlike su minimalne. Sutra bi mogla biti zanimljiva utrka...

U race paceu Ferrari je vrlo blizu...
Format kvala je očajan...još gori nego u prvoj utrci.

Ne znam zašto kompliciraju svake sezone nesta, Al eto valjda moraju... Ferrari i Mercedes su tu negdje pa smatram da bilo tko od te četvorice vozača može biti prvi, ali tipujem na Hamiltona.

Ako ce Ferrari imati odlican start kao u Australiji, a Mercedes malo slabiji moguce da je opet bude 1-2 nakon prvog zavoja i imat cemo sigurno odlicnu utrku.

Vettel out! Motor otkazao, Haha!
I to prije starta. Strašan start za Hamiltona...

Kakva je utrka od 20. kruga?

Ništa ekstra. Prvi i dalje Rosberg, pa Hamilton, zatim raikonen, ali on ima 3 stopa...

Kimi se jos i dobro drzi, ispod 6 sekundi.
Zbog jebenog interneta sam propsutio utrku izmedju 20 i 35 kruga.

Pobjeda Rosberga, kimi zasluženo 2. Dosada od utrke...

Utrka je bila fantastična.
Kako ti može biti dosadna utrka sa vjerojatno 50 pretjecanja valjda?

Pretjecanja na sredini i začelju poretka. Šta točno ta Pretjecanja mijenjaju u konačnici utrke. To je koda gledaš seoske nogometne lige sa 10 golova po utakmici i kažeš da ti je bilo zanimljivo...
Formula 1 je već godinama dosadna do bola, Al eto ne mogu a da ne gledam...

Ha? Pa Kimi napravio pretjecanja pored RBR-a dva puta i Williamsa također...borbe u prvih 10 su bile epske.
Kako ne mijenja ništa? Utrka je bila stvarno sadržajna...Ricciardo i Bottas kotač uz kotač ulaze u zavoj na povjerenje, Bottas kasnije gubi dvije pozicije u 300 metara...
Utrka je bila sve samo ne dosadna sry, ali nije. Ne može uvijek biti borbe u vrhu...bilo je u Australiji hrpa borbe u vrhu.

A ne znam kolega. Al skoro sam zaspao. A ni ovi glupi svabski komentatori ne pomažu. Brate bolje na mute...

Ubuduće me pitaj za britanski Sky F1 HD stream :)
Ustvari budem zaljepio ovdje za Acestream pa pratite ko ljudi :)