Ali ovo je nenormalno kako pada. Ocito je da ce odgoditi kvale. Ali ako ovako bude sutra, morat ce u ponedjeljak vozit???
Formula 1
Ne nužno. U Australiji 2013. kvalifikacije su bile ujutro a utrka kada i je. Samo što je ovdje problem još veći s vremenskom razlikom. Već sada su pomaknuli radi nas iz Europe sat vremena ranije.
Ma znam, isto kao i Suzuka 2010. (?), ali tad je ipak bilo bolje u nedjelju. Ako ovako bude i sutra, totalni potop, ne vjerujem da ce ih pustat. Osim ako ih ne puste da voze 10 krugova s max brzinom od 80 KM/H
Kvale u 15, utrka u 20 po našem : :
Savrseno bi bilo kad bi danas cijeli dan kisa lagano padala. Imali bi uzbudljive kvale i trku. Samo da ne bude kao jucer.
Savrseno bi bilo kad bi danas cijeli dan kisa lagano padala. Imali bi uzbudljive kvale i trku. Samo da ne bude kao jucer.Da, jos ce Vettel 10 mjesta nazad ovisno koji bude u kvalama, iako mislim da ni po malo jačoj kiši više ne mogu vozit, jedino onako da pomalo pada, jer čim malo pojača je kao klizanje.
Dobro je, kisa pada dosta, ali dovoljno da mogu vozit. Neka bude ovako sljedecih 8 sati i mogli bi imati fantasticnu utrku.
Kako mi ide na onu stvar ovo smrdljivo vrijeme, pa nek se hebe, 2 dana pada bez prestanka kiša, ništa ne možeš i kad se ponadaš prvoj kišnoj utrci nakon 1000 godina u 2 sata se cijela staza osuši. Ma u pm...
EDIT: Ok, nije jos suho. Bemti Croftya i Brundlea, sto me strase.
Zasad utrka fenomenalna i bez kiše
Ima neki stream?
http://tuchkatv.ru/322-sky-sports-f1.html za ovaj trebaš imati instaliran ace stream,al je slika super.
http://www.sportstream.tv/ http://www.sports-x.net/index.php - ovi su browser
Je, utrka je odlicna za sad. Vettel se priblizava postolju :)
Hebate kakva utrka. Strašno.
Poslano s mobilnog telefona S7
Najbolja ove godine.
Eto, Hamdija prvak, zasluženo, ove godine je stvarno bio briljantan. Šteta što Vettel nije prešao Rosberga u zadnjem krugu pa da ipak još ima neke napetosti na sljedećoj utrci.
Inače, utrka je bila briljantna, puna događanja i pretjecanja. Ova staza u SAD-u mi se jako sviđa, sigurno u TOP 5 Tilkea.
Nije da ga volim ali zasluženo. Ponašanje Rosberga užas.
Poslano s mobilnog telefona S7
Tek sad vidio Rosberga kako je gađao Hamiltona kapom, stvarno nisko od njega. Ali kakve on greške radi, neka ga pošalju u Lotus ili tako nešto, koliko boljih vozača ima od njega... Verstappen je genijalan, tek je prije par dana navršio 18 godina a već pokazuje takve vještine. Za 4,5 godina će i on počet osvajat titule.
Ja se stvarno divim ljudima koji ovaj sport mogu pratit,meni je uzasno dosadan.
Jedini nacin na koji bi formulu ucinili zanimljivom je da ubace one banane ko u super mario kartingu!
Ja se stvarno divim ljudima koji ovaj sport mogu pratit,meni je uzasno dosadan.Ako ti je danas bilo dosadno nemoj više nikada upaliti F1...
Jedini nacin na koji bi formulu ucinili zanimljivom je da ubace one banane ko u super mario kartingu!
Dobra utrka nisam pogledao cijelu zahvaljujuci iskonu koji usred utrke 10 krugova crkne usluga, ali i ovo sto sam pogledo mi je bilo dosta, a Rosberg se ko neki klinac ponaša i volio bi da ga zamjene, pošalju u force indiu, baš je vozač za njih.
Nadam se da sljedece god Ferrari može bit još konkurentniji ako ne i na vrhu :)