Svakako vrijedi. I ja sam gledao snimku.  :

mjesec kasnije
12 dana kasnije

Sutra Singapur,konačno su Mercedesi malo posustali  Vettel je s rekordom staze srušio Hamiltonovu dominaciju sa sedam pol positiona zaredom,još da i sutra na pobjedničkom postolju slušamo Njemačku i himnu Italije bilo bi odlično,malo za promjenu da se odmorimo od dvojca iz Mercedesa.

Ma pobjedjuje Vettel sigurno, Ferrariju jako lezi ova staza.

Veli Toto da nisu imali gripa i da nisu mogli pogoditi setup za kvale,vidjet ćemo kak će izgledati u utrci.
Bilo bi dobro da Vettel pobjedi da barem malo začini borbu za prvaka,mada mislim da je ta barba skoro pa gotova,ako ne i gotova. 

Pa da, zbog borbe za prvaka bih htio, a i navijam za Ferrari.
Ako je ovo realno stanje, onda itekako Vettel ima sanse, 70-tak bodova nije previse. A ako je ovakvo stanje samo u Singapuru, a vjerojatno je jer ocekujem da se vec u Japanu Merc vrati na 1. mjesto, e onda je Hamdija prvak.

Utrka ko vecina utrka ove sezone, neka mlaka dosada koju je popravila pobjeda Ferraria i Vettela, šteta sto Kimi nije stigao Ricciarda, Safety car produzio utrku na 2 sata izdrzao cisto da cujem Vettela kako priča talijanski i luduje na radiu, drago mi je, nadam se da ovo nije jos jedan loš vikend Mercedesa, ludi fan uletio i prošetao malo stazom natjerao SC na stazu.

Ne znam kak se probio kroz toliko osiguranja,išo je malo protegnuti noge,fina,lagana šetnjica 
Taj je još i pitom naspram ovog luđaka 

https://youtu.be/_a_urdgrl2E

8 dana kasnije
13 dana kasnije

Rosberg odustao. Hamilton prvi. Prvenstvo sad stvarno gotovo.

Jučer ulovio sažetke na RTL 2, dobra trka bila, eh moj Kimi.

Frende, Kimi u Rusiji! U Rusiji!!! Sta si ocekivao da ce trijezan vozit?

Pijan i peto mjesto u Rusiji.?
Neka pije prije svake trke.

Samo ga tak mogu zaustaviti.

12 dana kasnije

Kakva je to oluja u Texasu?!?!
Pa cijeli F1 vikend ce morat odgodit.

Nadam se da će se barem utrka održati ako već neće kvale,nek voze glisere