Nego Heat, kako voda? :
I naravno, drago mi je što je McLaren začepio usta svima u vezi Honde. "How funny would it be if Toro Rosso beat McLaren, bla, bla."
Formula 1
Aha, aha, sad kad smanje snagu motora da im ne krepa nakon 3 kruga. Očekujem solidna 12.-15. mjesta za X Hondu.
Uf, dobra i napeta utrka, mislio sam da ce Bottas pobjedit na kraju. Steta za Raikkonena.
Gasly 4.
Najbolji Hondin rezultat otkad se vratila
Koga zanima snimka Raikkonen-ovog pit stopa di je ''zgazio'' mehaničara i na koncu završio utrku 10 metara dalje. Nije lako za gledat, pa da ste upozoreni.
https://streamable.com/uev7e
EDIT: Da nisam ovdje samo radi ovog iznad, čak sam i očekivao prelaz Bottas-a pred kraj, ali svaka čast dobro je izgurao Vettel do kraja. Team radio na kraju ''Tyres were done!".
Auu, bas je ruzno pukla. Ali ne shvacam zasto ne koriste lolipop covjeka kad im steka tehnologija. Em su covjeku nogu sjebali, em su Kimiju utrku/postolje zeznuli.
Odlična utrka, pogotovo početak i sami kraj...
Iako sam uvijek fan toga da u lovu se uspije ulovit plijen, sada sam baš guštao u čudu koji je Vettel napravio.
Te gume nebi izdržale tri kilometra još; al mislim da Bottas zadnjih dva kruga nije imao dovoljno vjere u sebe i svoj bolid.
Hamilton bi riješio to - siguran sam.
Gastly <3 Baš mi je drago vidjet ovakve outsidere nasmješene i full sretne.
Šteta za Ricciarda, a Verstappena mi je sve manje drago vidjet u tom F1 svijetu; definitivno nikad nije sazrio za ovaj sport.
Kimijeva katastrofa je užas. Vjerujem da je mehaničaru slomljena noga od koljena na dolje, valja usporenu snimku pogledat, kako se noga piga.
McLareni opet u svim bodovima, baš jebenica.
Hass napokon došao na svoje; tj. Magnussen. Grozni Roman je bio baš elementarna nepogoda danas.
Bravo i za Sauber.
Zadovoljan utrkom totalno...
Uspio sam si ne spoilati utrku do sad, ovo je bilo odlično na kraju, 40 krugova na gumama koje idu max 30 i zadržati Bottasa iza sebe onako, wow. Sezona je duga ali ove godine svakako izgleda malo bolje za crvene. Mehaničar grdo najebo, neću ni gledati.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Nazire se dominacija Ferrarija, nakon koliko, 15 godina?
Nemoj ureknut. Uzivajmo dok mozemo. Sutra 1-2 mora biti, nikakve greske se ne smiju dogadati.
Acestream kod
c5cfa7545e86b40318eb06e38642b86fd05e38ee
U jebote u kakvu utrku se ovo pretvara.
Sutra 1-2 mora biti, nikakve greske se ne smiju dogadati.Htio sam jučer komentirati ovo, koliko je to utopijski ali nisam. Sad vidiš i sam, a ako pratiš F1 dulje vrijeme onda znaš da ništa nije gotovo dok se ne pređe ciljna ravnina, nekad ni onda. Ipak, lijepo je vidjeti da imaju brzinu, bit će čini se dobra sezona.
Da, sto se tice Ferrarija, jako lose na kraju, 3. i 8. mjesto. Ali utrka je u drugoj polovici bila briljantna, drago mi je zbog Danija.
Mislim da više nikoga ne iznenađuje Crashstappen. Ako se ne smiri malo, mogao bi samo ostati veliki talent kao Montoya.
ma ovo
https://streamable.com/uiwgw
Imao sam velike simpatije prema Maxu, ali dečko se stvarno trudi biti sve antipatičniji iz utrke u utrku, čak i u očima najvećih fanova.
Ricciardo je danas zasluženo dobio epitet masterclass.
E moj Kimi. A na poleu je mogao biti.
E moj Kimi. A na poleu je mogao biti.Da da, lijepo ga je zabacilo, ko mene u F1 igri kad stavim bez driver assista. I vettel je lock up imao i odusto od tog zadnjeg, ali onaj prethodni je bio dovoljan za pole.
Kad je utrka sutra?
U 16?