Meh, bas i nije nesto utrka bila. Merc pokazao da je ipak malo vise od malo ispred Ferrarija. Ja se nadam da ce Ferrari sto prije smanjit zaostatak.

Nažalost prošla su vremena kad je ovo bila najbolja sporedna stavr na svijetu. To je prošla utrka pokazala, odnosno ona plačipi*ka Rosberg...  Ono njegovo kmečanje kako mu je Ham uništio utrku jer je vozio sporo  : A jadnik nije mogo ubrzat, i da ga pokuša preći.

Nisam mislio da su im tako rano, team order u dupe nabili da se se nesmiju boriti...

6 dana kasnije

Kimi ko da je završio 12., a ne 2.
Vettel nezainteresiran, Mercevi na razini. U Španjolskoj se nadam odličnoj borbi između Merca i Ferrarija.

Kako to RB lijepo sa stilom kroz cilj 

Maldonado  

Popušil je kaznu zato kaj je startal sa krivog mjesta na gridu...

21 dana kasnije

Utrka slaba, Merđo povećao prednost...
Nije dobro...

Po prvi puta otkad pratim, izgubit ću interes za formulom. Sve mi je postalo bezveze. Ne znam za kog ću opće navijati kad Kimi ode.
Jedini pravi šofer, a ne bahati papak ili cvilidreta i tužibaba.

Mislim, da se razumijemo, odlični su šoferi i Lewis i Alonso i Seb, ali svako od njih mi sa nečim ide na živce, al ono, skroz. Bahati, umišljeni, tužibabe, cvilidrete... :(
Jedino Kimi, šuti i vozi i ne zamara se sa glupostima.

Kimi je najjači.
"Move that McLaren out of my way" i "Yeah, thx guys..." nakon osvojenog 2. mjesta su mi njegovi najjači quoteovi ove sezone

12 dana kasnije

Kvale ok, Merci očekivano na vrhu, nadam se da će Vettel uspjet nešto napraviti.

Ovaj Monaco što prije treba izbaciti iz kalendara, kakva je to dosada...

EDIT: Kakav obrat na kraju!!!!!!!!!!!
Ja se ne žalim :)

15 dana kasnije

Zzzzzz koja dobra uspavanka, nažalost još jedna u nizu dosadnih utrka.
Sad još samo fali da i Spa bude takva...

4 dana kasnije

Meni je čak i bila solidna utrka. Massa i Seb ju začinili.

25 dana kasnije
11 dana kasnije
9 dana kasnije

Prva utrka koju propustim i ispadne da je najbolja, nisam si mogao dozvolit i skinou si full HD od Sky-a od 5 GB pa ce se pogledat večeras