Kisa pada dovoljno jako da zacini start, a opet ne prejako da bude SC. Valjda ce tako ostat i sljedecih sat vremena i mogli bi imati super zanimljivu utrku.
Formula 1
Joj jedva čekam. Nadam se da ce Rosberg postati prvak. Samo sto ce Versp skuhati mater mu glupu.
Poslano s mobilnog telefona S7
Verstappen ce sve pokupit u prvom zavoju. Alonso i Grosjean ce se borit za pobjedu.
Salu na stranu, ja zelim da se za titulu bore u zadnjoj utrci pa neka bolji pobjedi. Bilo bi savrseno kad bi Ham zavrsio negdje 3., a Ros 8. ili 9. Jebiga jos se nadam pobjedi Ferrarija :/
4abc974b1b286c4967d1b477d6bfc90d37568581 (6000kbps)
Acestream: cf79e52f4b2e1cdec0768aa82c09c1c6bbfc61be (3000kbps)
Acestream: 94c33effb636935254fa01952cf624777a94ec89 (1200kbps
Kiša pljušti. Utrka u 17h
Odgodjen start. I sad je ova kisurina tak pocela padat. Sad cemo jos morat i gledat hebeni SC :/
Odgodjen start. I sad je ova kisurina tak pocela padat. Sad cemo jos morat i gledat hebeni SC :/Vjerojatno bez SC-a ;)
Nazalost nije tako :(
Jebemti mrtvu mater i streamovima krvavim, nista nisam vidio.
Ma ode sve u kurac.
Jebem ti kisu.
Ma odgodi utrku za sutra jebemu sve. Jer ovo do 2 ujutro moze trajat. A ak prekinu utrku i temelje rezultate na dosadasnjih 29 krugova, nek se hebu. Vidjeli smo mozda 5 krugova pravog utrkivanja, ostalo je sve iza SC-a bilo.
Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.
Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.Ko po jajima....
Evo i Massa se razbio.
Ovo sto se sada dogadja u pitlaneu
Hvala Felipe za sve!
Kakva utrka na kraju
Bavo Hamilton : . Olicnih zadnjih 30-ak krugova.
Bas je unio emocije, legenda stvarno. Takodjer Massa
Hvala Felipe za sve!
Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.Gluposti zboriš...
Samo 4h je trajala utrka hahahaha....jos je i dobro ne znam da li se sjecate prije par godina VN Kanade isto ovako je bila kisa, sjecam se da je voditelj bio Mladen Jergovic. Cini mi se da je sve skupa jos duze trajalo nego sada .