Eh, kad se sjetim 2007. i 2008. kad su te dvije momcadi vladale i kad je utrka za naslov bila prezanimljiva. Lijepi dani. Jedino sto je bilo slicno tome je 2010. i aj 2012., ostale sezone su, sto se tice trke za naslov, bile prilicno nezanimljive. Ne bi ni ja imao nista protiv borbe Ferrarija i McLarena za vrh, ali Merc ce sigurno ostati u vrhu, a vjerojatno i RBR. No zato bi i utrke mogle biti puno zanimljivije.
Formula 1
Ovaj Ferrari jad i bijeda. Ako sadrze danas 5. i 6. mjesto bit ce dobro. Nadam se da RB-ovi preci Merce na startu da imamo zanimljivu borbu do prvih boksova a onda do kraja se nadam dobroj borbi Hamdije i Rosberga.
Acestream:
251913fa2fc4b427846ecffb5c8955a6d5510803 -6000kbps
550500265c0821f5ec7497f40e08311b9d071f02 - 3000kbp
Utrka starta u 21h emisija je počela.
Idem pogledat, nadam se da nece bit ziva monotonija. Čak bi mi pasalo da je svaka utrka ovako termin 20-21h. Ajmo neka džumbus utrka da Ferrari izvuce nes
Cudno da je Ferrari jednak Mercu na treninzima. Jel to neki veliki rast u formi ili ne, vidjet cemo sutra/preksutra. Ali ovo bi im mogla biti zadnja prilika za pobjedu ove sezone.
Cudno da je Ferrari jednak Mercu na treninzima. Jel to neki veliki rast u formi ili ne, vidjet cemo sutra/preksutra. Ali ovo bi im mogla biti zadnja prilika za pobjedu ove sezone.Nije prvi put da su im blizu na treninzima, i onda dođu na kvale i budu na rasponu pozicija 4-7. Mozda ulogu igra dugi pravac i postizanje top brzina u formuli, da na tome mjestu cak i mogu biti ravnopravni s mercovima, ali sve cemo vidit kako kvale produ.
Da, staza je dosta kratka i ima neke velike ravnice, a Ferrari je brzi od Merca na ravnicama, vjerojatno je to. Vidjet cemo danas, no ja se stvarno nadam da bi se mogli za pole boriti.
Da, staza je dosta kratka i ima neke velike ravnice, a Ferrari je brzi od Merca na ravnicama, vjerojatno je to. Vidjet cemo danas, no ja se stvarno nadam da bi se mogli za pole boriti.Da makar jednu pobjedu ove sezone, zaslužili su iako su već to i mogli ostvarit da nisu bili ovi balvani na pit wallu i njihove strategije ubi bože
Bravo, Ferrari, bravo!
Bravo, Ferrari, bravo!Temperatura. Nažalost.
Porasla je za 5 stupnjeva između Q1 i Q3 i to je bio problem (ne samo za Ferrari)
SS jednostavno nije radio...
Znam, ali bas da pola sekunde izgube u odnosu na ostale ne razumijem.
Znam, ali bas da pola sekunde izgube u odnosu na ostale ne razumijem.Nije pola sekunde već 3 desetinke. Ricciardo je od Hamiltona 0.450 dok je Ferrari 0.650.
To je nažalost problem cijelu sezonu oko temperatura...a i guma koje su osjetljive na bilo kakvu promjenu...to je Pirelli kriv.
Za utrku streamovi:
Acestream
Ace: d193987ab3a080996ddd5d06e56d981490d8ae4a (6000kbps)
Ace: 08e5985778a09bcabca27efd6c5a64aa6dfdc5ab (3000kbps)
Ace: ec80bb46984f17adcd6bcae385378972e8f5124e (1200kbps)
Utrka počinje u 20h dok emisija na Sky počinje svakog trenutka.
Verstappen je jedan od najvećih idiota u povijesti F1.
Poslano s mobilnog telefona S7
Hahaha, pizdo Verstappenska, dobio si sto si zasluzio.
Koliko god ne osporavam da je talent, danas je bome pokazao kakav je krelac taj Verstappen. Odlična utrka od strane Vettel-a, čak sam i u trenu pomislio da je dobio naredbu da prepusti poziciju Vettel-u ali je odugovlačio kako bi Ricciardo došao na sekundu što bi značilo DRS i skoro sigurno pretjecanje pogotovo uz friškije gume od Vettela. Još na kraju kad je skuzio da je dobio kaznu ide se opravdavat Hamiltonu i Rosbergu, sjedi dole i nauči se poštovat velike dečke u F1, tvoje vrijeme ce vec doć. :
Ali onaj njegov pogled razocaranja kad je morao otic s postolja
Mozda je odlican vozac, ali je najvece govno od osobe koja je vozila u F1 u zadnjih 10 godina. Cak mu i iz momcadi kazu da propusti Vettela, a ovaj namjerno stopa Vettela da ga Ricciardo dostigne, a na kraju nikoga ni prepusti. Nije ni Vettelov potez na Ricciardu bas cist, ali do toga ne bi doslo da ga je blesavi Verstappen propustio. Vettel kad je poslao Whitinga u kurac i rekao da ce nekoga udariti, tu sam se strgao Ali drago mi je da je Ferrari na kraju na postolju.
Stvarno su bili napeti zadnjih par krugova i prava je steta za katastrofalne kvalifikacije Ferrarija jer su imali pace vise manje jednak Mercedesovom i mozda su se mogli i za pobjedu borit.
Eto i Vettel kaznjen. I to jos vise nego Verstappen. Klasicna FIA koja ide na ruku malom govnetu. Ako vec Vettel nije bio na postolju, trebao je onda on biti 4., a ne Verstappen.
Eto i Vettel kaznjen. I to jos vise nego Verstappen. Klasicna FIA koja ide na ruku malom govnetu. Ako vec Vettel nije bio na postolju, trebao je onda on biti 4., a ne Verstappen.Da, zapravo svemu je predvodila bahatost Verstappen-a. Da ga je propustio kad je trebalo tako bi i Vettel izbjegao sukob s Ricciardom. Uostalom sve si rekao, Vettel je na kraju svega najviše pojeo govno.
A sramotno ništa drugo...