Volim Rosberga, ali ovakvom vožnjom...ne.Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.Gluposti zboriš...
Poslano s mobilnog telefona S7
Volim Rosberga, ali ovakvom vožnjom...ne.Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.Gluposti zboriš...
A nisi gledao ostatak sezone?Volim Rosberga, ali ovakvom vožnjom...ne.Rosberg ne zasluzuje biti prvak. Nema muda.Gluposti zboriš...
Ma po meni definitivno Rosberg ne zaslužuje bit prvak, sve nešto na sigurno iako ga shvaćam ali hamdija mi je uvijek bio draži makar budala. Baš me zanima koliko pretjecanja je imao cijele sezone, a tek pobjeda ako nije starto s pole-a. Nadam se da će mu se to obit od glavu na zadnjoj i da će Hamilton osvojit ponovno, ali sve je bolje od ovog ''starca'' na gridu.
Mali Verstappen odlična utrka, samo da još sazrije možda čak i sljedeće godine bude konkurent za prvaka.
I da hvala Massa, nikad neću zaboravit onaj zadnji krug i onog Glocka u posljednjem zavoju, svaka čast na uspjehu i velikoj karijeri u svakome pogledu!
Forza!
Gotovo je ovo, Rosberg ce biti prvak. A bas se ponadao da ce postat jako zanimljivo kad je Verstappen bio ispred Rosberga.
EDIT: Malo prerano pricam gluposti, ovo je jebeno napeto.
Na kraju fantasticnih zadnjih 20 krugova, stvarno je napeto bilo.
Rosbergu cestitke, stvarno je bio odlican ove sezone. Na podiju su se sportski pozdravili i to mi je drago. Jedino steta sto Vettel nije pobjedio, da je bilo jos 2 kruga, mislim da bi dobio.
Razmisljaju(Mercedes) o suspendiranju Hamiltona kako čitam po netu, jer je zadnjih par krugova usporio. Totalno razumijem Hamiltona i nije nicime ugrozio Rosberga da bi dobio ikakvu suspenziju. Covjek je jednostavno ucinio sve kako bi osvojio titulu i tjt. Totalno nepotrebno uopce spominjat ikakve kazne sto se tice jucerasnjih zadnjih 20 krugova. Volio bih da je Vettel dobio, ne sjecam se kad je prosla cijela sezona bez ijedne pobjede Ferraria.
Skellington
Zadnja sezona bez pobjede je bila 2014.
Što se tiče onoga jučer Hamilton je radio što je mogao. Nije sportski, ali što ću ja...Rosberg je dokazao da je materijal za prvaka jer pod onakvim pritiskom preteći Maxa sa onim ulozima, i onda ne napraviti ni jednu pogrešku na onakav pritisak Hamiltona...strašno. Svaka čast.
Vettel isto. Svaka čast. Nije želio napadati Rosberga zbog titule.
;)
SkellingtonOnda mi je promakao taj detalj. Nekako sam imao feeling da nije se to dugo dogodilo.
Zadnja sezona bez pobjede je bila 2014.
Što se tiče onoga jučer Hamilton je radio što je mogao. Nije sportski, ali što ću ja...Rosberg je dokazao da je materijal za prvaka jer pod onakvim pritiskom preteći Maxa sa onim ulozima, i onda ne napraviti ni jednu pogrešku na onakav pritisak Hamiltona...strašno. Svaka čast.
Vettel isto. Svaka čast. Nije želio napadati Rosberga zbog titule.
;)
Ma bila bi glupost da izbace Hamiltona. Pa nije napravio nesto zbog cega su izgubili titulu. Mozda nije skroz sportski, ali jbg, covjek se borio za naslov i to je jedina stvar koju je mogao napraviti.
AKTUALNI PRVAK ROSBERG NAJAVIO MIROVINU!!
http://www.f1puls.com/14424/nico-rosberg-se-povlaci-iz-f1/
Quit while winning, way to do it. Čovjek vjerojatno želi uživati u životu, i ja bi.
Ne vidim tu nista lose. Svaka mu cast.
E Nexus jebi se, ispao mi mob iz ruke kad sam procitao ovo velikim sivim slovima.
Za 10 min dam svoje misljenje kad se smirim jer me ovo jebeno iznenadilo.
EDIT: Covjek je obiteljki covjek te je ostvario svoj san. Mozda nema onaj cisti talent kao Hamilton, Vettel ili Alonso, ali on je svoj naslov prvaka osvojio i to mu je dosta. Vjerojatno ce se obitelji posvetiti.
E al sta sad ovo znaci za trziste vozaca? Hamilton mozda trlja ruke i misli si da ima siguran naslov 2017., ali ne bih rekao. Wehrlein ce navjerojatnije doci i on ce biti zeljan dokazivanja. To ne bi bilo lose za njega. Potencijala i talenta ima, a imao bi i od sljedece godine priliku borit se za naslov prvaka. Mozda se Alonso ugura, ali sumnjam da ce ponovno ici sa Hamiltonom. A mozda nas ceka i neko veliko iznenadjenje.
Hamilton je isto rekao da je on dosta rekorada oborio (cak i od svojih uzora) te da ima i drugih zanimacija u zivotu. Ako Hamilton bude prvak 2017., dam se kladit da i on odlazi iz F1 te godine.
Rosberg???
ZoNTrA
Šokiran sam kao i ti!
Ali jebajiga...to je njegova odluka i svaka čast mu. Ostvario je sovj san i ne želi više. On je ipak obiteljski čovjek dok je ova ekipa Hamilton, Seb, Alonso gladijatorska ekipa
Imao je lijepih 10 godina u F1 :)
DFQ!!!
Otkud, kako, zašto!!??
Taman sam mislio da će nakon ovog naslova dobit samopouzdanje.....
Jebeno nevjerovatno!!!
DFQ!!!Pročitajte na F1 puls :)
Otkud, kako, zašto!!??
Taman sam mislio da će nakon ovog naslova dobit samopouzdanje.....
Jebeno nevjerovatno!!!
Sta vi mislite tko ce doc? Wehrlein i Alonso su po meni najveci favoriti.
Wehrlein po meni 80%...
Nema veze sa Formulom, al ima sa trkama ( kad već nema zasebne rally teme ). Od iduće godine raste snaga rally autima :
http://www.jutarnji.hr/autoklub/vremeplov/vremeplov-30-godina-mitske-grupe-b-nikad-brutalniji-reli-bolidi-koji-su-plesali-samo-pet-ljeta/5381263/