Formula 1
Zadnji navod nije točan ..
HideooKoojima Da, napisao ga dok nisam vidio da su sve to iz Red Bulla opovrgnuli.
Mene jedino zanima brzina Mercedesa koliko sam čitao da su s ovim novim stvarima dobili 1 sec ?? Jeli to istina budemo vidjeli nadam se samo da će crna makarena opet klečati hahah
Pretpostavljam da neki od vas imaju F1 TV
Zanima me da li je moguće gledati na više uređaja odjednom?
Jer bratić mi ima, prvi put uzeo godišnju pretplatu....
Maloprije se nisam mogao spojiti, on gleda, ali sada sam uspio i zajedno gledamo live test trening.....
Ima netko više saznanja?
Ja se nadam da će putit Mercedes bez side-podova.
Konačno neka inovacija i radikalno drugačiji bolidi.
Magnussen najbrzi danas. Znaci da se dobrano sandbagga. Za tjedan dana cemo biti pametniji.
- Uređivano
F1 Drive to Survive
Najbolje predvidanje pricekat sljedecu subotu i kvalifikacije i onda cemo biti pametniji.
HideooKoojima Mercedes brži sekundu od svih.
Mislim da je Mercedes najbrži ali nadam se da će me Ferrari demantirati
Mislim da ce ove godine mercedes rasturit...malo ih je prošlu sezonu shebala karma...ali realno imaju bolji bolid, boljeg vozača i boljeg šefa...
- Uređivano
Schumacher danas samo pola sekunde sporiji od Verstappena i to na sporijim gumama. Naravno to su samo testiranja, ali on je bio brži nego u kvalifikacijama prošle godine u Bahreinu. Treba uzeti u obzir da su bolidi sporiji sekundu ove godine, nije imao najbrže gume i sigurno Haas nije bio na 100% jačine motora (ali vjerojatno blizu toga). To mi se sve čini optimistično za Haas i možda bi stvarno mogli prema midfieldu ove godine.
Još samo par dana do službenog početka nove sezone. Nemrem dočekat.
- Uređivano
Ne vidim zašto ne.
Haas je i bio prije midfielder.
Jedino me jebe kaj bi ja najrađe da svi budu dobri.
Svaki tim mi ove godine ima i vozače koje volim i tim kao tim mi je kul.
Možda jedino Alphatauri kao tim mi nije nešto zanimljiv, Gaslya volim mrzit, al Yuki je bog isus.
Alfa sad ima Bottasa, Williams Albona, tak da ću i za njih navijat.
A zapravo, najviše od svega bi htio da Aston krene udarat.
Imaju i jedan od najljepših auta na gridu iako su svi ove godine bombe.
Završio Drive To Survive S4. Blagi užas. S3 mi je bila ok za pogledat, ali ovo je strašno. Imaš osjećaj da nemaju ideje i da na nekakvoj 'staroj' slavi su snimili cijelu sezonu. Novinar i novinarka koji su bili najčešće u kadru su idioti, scene se ponavljaju, komentari 'novinara' ili 'komentatora' su ziher snimljeni post season. Opet nema Checa, osim malo u zadnjoj epizodi. Po njima se Alfa i Aston Martin nisu ni natjecali. Forsanje Dannya i onda kao odjednom on i Lando nisu uopće u dobrim odnosima. Daj e, teraj u kurac.
- Uređivano
Ajmo ljudi kakva su predviđanja za sezonu? Ja idem na sigurno, pa očekujem Hamiltonov 8. naslov i Mercedes kao konstruktora, no bit će jako gusto. Očekujem i čak 8 različitih pobjednika i da nijedan vozač neće imati više od 6 pobjeda. Isto očekujem barem 2 pobjede Ferrarija i 15 vozača na postolju. Haas će napraviti najveći iskorak. Alpine će biti razočaranje godine.
EDIT: E da, i predviđam čak 3 nova pobjednika (Sainz, Norris i Russell).
- Uređivano
Dobra ti ta kristalna kugla , nekako mi Red bul sumnjivo šuti
, Mercedes ce imati problema sa ovim novim bočnicama ako krene dominirati ostale ekipe ce se zaliti na regularnost, volio bih vidjeti šta je Alpina skuhala....
Prognoziram opet rat izmedju Verstapena i Hamiltona i maksimalno još 5 pobjeda drugima no vidjet ćemo.
zontra Nadam se bar još jedan tim da će se priključit borbi s Red Bullovima i Mercedesima(ako su i dalje oni u vrhu). Volio bi da George puše za vratom Hamiltonu, da bude kao Hamilton što je u početku odmah s Alonsom bio na istom nivou. Svakako sam prenahajpan do kvala, da vidim tko je pogodio, tko nije. I Ferrari da osvoji, normalno i da Sainz napokon pobjedi na utrci, dugo vrijeme mu to izmiče. Uglavnom jedva čekam da sve to pođe natjecateljski, sve me zanima.
Moja predvidanja su bila sto mislim da ce biti, ali ako bih morao napisati sto bih htio da bude, e to je vec drugi par rukava. Onda bih rado uzeo 10+ pobjeda Ferrarija ali uz napetu borbu jedno 4,5 timova.