Kako sjeba Maestra i na kraju ne uđe u brzi krug.
Formula 1
Norris za manje od pola desetinke do polea.
To maliiiii.
Sainz se javio Landu na radio da mu čestita.
Najbolji sport ikad.
- Uređivano
Ne bi me začudila ta postava tamo u srednjim 2020-ima kad se Hamilton umirovi.
Inače, kvalifikacije izenađujuće zanimljive. Norris briljantan, skoro uzeo pole Verstappenu. Ne očekujem da bude tako dobar u utrci, rekao bih prije 1-2 RBR i onda borba Norrisa i Merca za 3. mjesto. Definitivno će se zapitati u Mercedesu što se događa. A i treba vidjeti taktiku za sutra pošto su ovaj vikend komponente mekše. Prvih 5 će startat na Mediumu, ali to je prošlotjedni Soft. A prošli vikend mislim da nitko nije odradio 1 stop sa Softom i Mediumom što je zapravo ovotjedni Medium i Hard. Znači da će svi na vrhu morat jako čuvat gume. A da ne govorim o Tauriju i Astonu, oni će jedini startat na Softu, ne vidim ništa drugo osim 2 stopa za njih. Russell isto briljantan, vrlo vjerojatno 8. nakon kazne Vettela i još na Mediumu, valjda će napokon osvojit bodove u Williamsu.
Za sutra predviđaju oblačno s mogučnosću kiše popodne, znači bit će samo oblačno. Baš me zanima ovaj malo nepredviđeni startni poredak i taktike jer bit će gusto između 1 i 2 stopa. Samo se nadam da ne bude dosadno ko prošli vikend, nek jebena kiša onda padne malo sutra ako opet bude malo borbe pri vrhu.
Pasti ce kisa i Hamilton ce ih po istoj pomesti.
zontra Definitivno će se zapitati u Mercedesu što se događa
Kako ja ne volim taj Mercedes.
Svaki put kad nisu najbolji odma nervoza i kaos.
Vozači krive tim, tim krivi vozače, tužakaju se drugi timovi i Bottas na kraju pojede govno.
Baš kurčina od tima.
wooddiebone klasika njemci. Uvjek im je netko kriv za neuspjeh. Bas odurna nacija, uz bok francuzima i englezima.
Mene je još uvijek strah ljetne stanke, svaki put su uništili Ferrari u drugom dijelu sezone.
Konkretno u F1, englezi su totalna suprotnost kad pogledaš.
Osim Hamiltona, svi su ful kul ljudi.
5 sekundi kazna Norrisu zbog Perezove greške.
Kakve su ovo gluposti.
Pa nek Bottas napadne Hamiltona bog ga jebo. Pa nece valjda opet bit poslusan.
Tsunoda kretenu
Stigao sam danas pogledat samo start i drugu polovicu utrke. Definitivno solidna utrka sa puno borbi. Ferrari super tempo u utrci. Sainz na kraju u TOP 5.
Russell i Ricci bolji defenderi nego bilo tko na svjetskom.
Nek maknu ovu drocu kaj se javlja vozaču da je driver of the day.
Eh moj Checo, sjeba si.
Ali Rusell se opet sam sjebao, koliko sam vidio. S 8. na 12. ili 13. mjesto na početku i onda izgubio bod 3 kruga prije kraja. Mercedes će definitivno morat nešto napravit, Verstappen takvom lakoćom pobjeđuje, teško će Hamilton do naslova. Norris isto super vozio, na razini Mercedesa. LeClerc će vjerojatno ispljeskat Checa negdje u boksu
https://f1.pulsmedia.hr/59754/otkazana-vn-australije/
Jesu je modificirali, ali opet, zadnjih godina utrka koja nije pruzala previse zanimljivosti. Nadam se da bi Sepang mogao biti zamjena.
Ali i prica se da bi Brazil, Meksiko i Japan mogli biti otkazani. Ne znam jel bi onda bila kraca sezona ili bi ubacivali europske utrke tamo na jesen. Mugello, Hockenheim, Nurburgring... necu se zalit.