McLaren bi ove godine mogel u Top 3.

Ovakve ih hoću uvijek.

wooddiebone U kontruktorima bit će treći sigurno, Ferrari je prekinuo razvoj bolida za ovu godinu, a u vozačkom poretku nemoguće da budu treći.

Pa u konstruktorskom i mislim.

A nemoj se kladit da neće i u vozačkom.

Lando držao treće mjesto do danas.

wooddiebone

Pa drago mi je da sam bio u krivu jer smo stvarno imali kvalitetnu utrku u Francuskoj sa borbom za pobjedu do kraja i sasvim solidnim brojem pretjecanja. RBR ovaj put pametno odigrao strategiju i to im se isplatilo. Bottas opet bio žrtveni jarac, ja da sam na njegovom mjestu, poslao bih i Mercedes i novi ugovor u kurac, jer stvarno nema smisla da se ovako prema njemu odnose.
      McLaren dobar pace u utrci, Ferrari troši gume užasno. Krenuli 5. i 7., završili 11. i 16., katastrofa.
      Veselim se Austriji i nastavku borbe na vrhu.

Da istina.
      Zaboravio sam da je Checo dobio Baku.

Russell unutar pola sekunde i svejedno nije dosta za Q3. Jako blizu.
      Verstappen 1., Hamilton 2., a Bottas 3. no nakon kazne 6. tako da ce Perez, Norris i Gasly biti 3.,4. i 5. na startu. To je moje predvidanje.

Heat
        Da, Bottas i Norris pronasli malo brzine.
        Norris 3., Perez 4., Bottas 5. to bi moglo biti jako zanimljivo. Ocekujem da Mercedes pronade malo brzine za utrku, tako da vjerujem da ce biti kvalitetna utrka. A mozda bude i kise pa dodatno zacini utrku.

Koliko mjesta Kimi uzima na startu, 3-4? 😃

E ako sad krene kiša, polupat ću ekran. 🤣

A stvarno prava dosada, neuobicajeno za Austriju. Steta sto nije bilo kise.

Ali lijepo je vidjeti Ferrari kako prelazi Mercedes 😁

Stroll, Alonso, Vettel, imam osjećaj da nisu u utrci.

Eno Kurca predaje trofeje.
        Btw, ovaj Russell kad god treba imati odlican rezultat ili nema srece ili usere. A Ferrari nevjerojatno nekonzistentan. Proslu utrku dobre kvale i uzasna utrka. Ovaj vikend traljave kvale, ali prilicno dobra utrka na kraju.

6 dana kasnije

Hamilton potpisao još 2 godine za Mercedes. Očekivano, i dalje je na odličnoj razini, nema smisla se još umirovit. Sad me baš zanima tko će biti drugi vozač. Hamilton bi Bottasa sigurno, ali s obzirom koliko se RBR pojačao i koliko bi promjena mogla biti sljedeće godine, Mercedes će htjet maksimizirat bodove i ne bih se začudio da ipak Russell sljedeće godine pređe u Merc. A onda ćemo imati pravu poslasticu.

Btw, za kvale očekujem više manje iste rezultate kao i prošli vikend.