McLaren bi ove godine mogel u Top 3.
Ovakve ih hoću uvijek.
McLaren bi ove godine mogel u Top 3.
Ovakve ih hoću uvijek.
wooddiebone U kontruktorima bit će treći sigurno, Ferrari je prekinuo razvoj bolida za ovu godinu, a u vozačkom poretku nemoguće da budu treći.
Pa u konstruktorskom i mislim.
A nemoj se kladit da neće i u vozačkom.
Lando držao treće mjesto do danas.
Pa drago mi je da sam bio u krivu jer smo stvarno imali kvalitetnu utrku u Francuskoj sa borbom za pobjedu do kraja i sasvim solidnim brojem pretjecanja. RBR ovaj put pametno odigrao strategiju i to im se isplatilo. Bottas opet bio žrtveni jarac, ja da sam na njegovom mjestu, poslao bih i Mercedes i novi ugovor u kurac, jer stvarno nema smisla da se ovako prema njemu odnose.
McLaren dobar pace u utrci, Ferrari troši gume užasno. Krenuli 5. i 7., završili 11. i 16., katastrofa.
Veselim se Austriji i nastavku borbe na vrhu.
Nije istina, Perez je bio 3. u poretku prije utrke danas.
Da istina.
Zaboravio sam da je Checo dobio Baku.
Ricciardo pijan?
Baš mi nije jasno.
Russell unutar pola sekunde i svejedno nije dosta za Q3. Jako blizu.
Verstappen 1., Hamilton 2., a Bottas 3. no nakon kazne 6. tako da ce Perez, Norris i Gasly biti 3.,4. i 5. na startu. To je moje predvidanje.
Koliko mjesta Kimi uzima na startu, 3-4?
Utrka za sada zjevanje.
E ako sad krene kiša, polupat ću ekran.
A stvarno prava dosada, neuobicajeno za Austriju. Steta sto nije bilo kise.
Ali lijepo je vidjeti Ferrari kako prelazi Mercedes
Stroll, Alonso, Vettel, imam osjećaj da nisu u utrci.
Eno Kurca predaje trofeje.
Btw, ovaj Russell kad god treba imati odlican rezultat ili nema srece ili usere. A Ferrari nevjerojatno nekonzistentan. Proslu utrku dobre kvale i uzasna utrka. Ovaj vikend traljave kvale, ali prilicno dobra utrka na kraju.
Ja sam zaspao zadnjih 20 krugova.
Hamilton potpisao još 2 godine za Mercedes. Očekivano, i dalje je na odličnoj razini, nema smisla se još umirovit. Sad me baš zanima tko će biti drugi vozač. Hamilton bi Bottasa sigurno, ali s obzirom koliko se RBR pojačao i koliko bi promjena mogla biti sljedeće godine, Mercedes će htjet maksimizirat bodove i ne bih se začudio da ipak Russell sljedeće godine pređe u Merc. A onda ćemo imati pravu poslasticu.
Btw, za kvale očekujem više manje iste rezultate kao i prošli vikend.