Svaka cast sta Liberty Media radi sa F1 YT kanalom. Nadam se da ce biti jos ovoga:
https://youtu.be/Rr0JEltbQUg
Jbt, budes minutu i pol u boksu cekajuci gume i pobjedis sa 30 sekundi prednosti. Ubio ih je Schumacher.
Inace Kvyat dobio nogu, Gasly vec od ovog vikenda u Torro Rossu.
Formula 1
Samo je bilo pitanje vremena kada će ga zamjenit.
Aston Martin od 2018. sponzor Red Bullu? Nadam se motori uskoro.
Mislim da prije 2021. nece, kada dolaze nova pravila za motore. Porsche tad isto razmislja postati dobavljac. Red Bull bi mogao na Hondu 2019., a onda 2021. mozda Porsche?! Ne znam zeli li i Aston biti dobavljac motora.
Damn, koliko puta je Kimi izgubio pole zbog zadnjeg sektora.
Ovo je za nepovjerovati koliko Ferrari i Vettel nemaju sreće...
Ovo je za nepovjerovati koliko Ferrari i Vettel nemaju sreće...Dok jednom ne smrkne drugom ne svane!
Jel moguće da se Vettelu na kraju još I ovo dogodi?
Inače zanimljiva utrka. Verstappen konačno odvozio utrku do kraja i odmah prvi.
Možemo sa mirom reci da je borba za prvenstvo za Vettela gotovo izgubita i jedino čudo ga može vratiti u utrku. Red Bull odličan dns,a Hamilton na nivou. Imam osjećaj da nije nešto ekstra ni forsirao, a nema ni zašto.
5 mjesta za sljedecu utrku koliko sam dobro shvatio :/
Nije još sigurno. Ovisi o tome kolika je šteta. Ako je ovjes u pitanju tada da, pet mjesta niže na startu. Teško je reći tko je kriv, ali neoprezno od obojice.
Nema veze ovjes sa kaznama...fora je ta da li je ovjes probio kučište mjenjača...mjenjač nosi kaznene pozicije.
Isto tako Stroll je u potpunosti kriv...
Snimka:
https://youtu.be/fZ80ZLmhoFs
U pravu si. Malo sam krivo preveo sa njem.
Ovo je službeno:
The stewards considered the incident between Vettel and Stroll after the race but decided to take no further action because “no driver was wholly or predominantly to blame for the incident”.
FIA bizarna kao i uvijek.
Nevjerojatno, kakve glupe greske i nesreca za Ferrari. Vettel je danas mogao imati 20-tak bodova prednosti pred Hamiltonom. Jos cu se nadat naslovu, ali zadnja 2 GP vikenda su uzasno smanjila sanse.
Sljedecu utrku ce Ferrari vodit do zadnjeg kruga i pošto se utrka vozi u Japanu dogodit će se potres te će nastati procijep na stazi u koju će normalno upast Vettel i onda Kimi nakon njega
Alonso je 2012. imao 29 bodova prednosti 6 utrka prije kraja, tako da...
Alonso je 2012. imao 29 bodova prednosti 6 utrka prije kraja, tako da...Ali je i on vozio u crvendaću A nekako mislim da više peh prati Ferrari po svemu sudeći, kada je borba za naslov u pitanju..
Je, ali protivnik mu je bio Vettel.
Pogledao utrku u miru! Sretan sam nekako što se Maxu napokon vratilo malo pozitive u ovu sezonu. Ovo je bila jedna od gorih sezona za nekog iz top tier momčadi. Zaslužio je ovu pobjedu i imao je dosta dobro pretjecanje Hamiltona. Slažem se s Blažičkom i Novakom kako dobro vozi Ricciardo i kako je uvijek fer i pošten u tim dvojbojima - fenomenalan vozač. Odlična predstava Vettela danas, bilo ga je užitak za gledat kako se probija kroz grid. Kada sam si spojlao ovim slikama utrku malo, pomislio sam da ju nije završio. No sretan sam time kako i je. Hamiltonov jedan out bi mogao Seba vratiti kompletno u borbu. Još je puno do kraja. Mali francuz mi se dosta sviđa; dobro je vozio za prvi put. Umiro sam od smjeha kao i komentatorski dvojac kako Ocona ove godine ima i u travi, gumama, zidu i svugdje; baš je dečko u svakom mogućem incidentu. Dobra mi utrka, dosta zanimljiva...
Uređivanje poruke
Ma nista, gotovo prvenstvo. Pocnimo se pripremat za 2018.