Čestitke mojim idiotima koji su propustili po prvi puta uzeti 3. mjesto u konstruktorima.

ThaUrban

Jbg, Perez nema sreće sa motorima, a Stroll je bio kakav je i 75% vremena - meh. Inače je moglo biti jako blizu između McLarena i Racing Pointa.
    Utrka traljava, ne možeš jednostavno imati kraj sezone na ovako usranoj stazi. No najvažnije da smo sezonu imali, koja je na kraju bila i sasvim dobra. Budem vjerojatno tokom tjedna napisao i svoja razmišljanja o sezoni.
    Sad nam preostaje čekati 3 mjeseca do sljedeće sezone. Proći će i to brzo.

F1 se seli na SportKlub od sljedeće sezone!

Bog im jebo mater, pa sve uzimaju. Iskon jebeni otkantao SK rano ove godine i ubacio mi Arenu. Ukrali mi i NFL i Moto GP. Ok, F1 ionako gledam preko Sky streamova, ali barem sam ove godine mogao pogledati na Areni neke utrke u reprizi. Sad ostajem bez ičega. Ta Arena niš ne valja. A prokleti Iskon sigurno neće vratiti SK gdje su mi najvažniji sportovi. Pas im mater.

Samo F1 Tv bajo moj

Na Arenu ide Liga prvaka, Španjolska liga a moguće čak i Premiership. Zato je SK nešto morao kupiti. Ali iskreno, falit će mi Blažičko i Neven Novak. Navikao sam na njih.

Flipper Na Arenu ide Liga prvaka, Španjolska liga a moguće čak i Premiership. Zato je SK nešto morao kupiti. Ali iskreno, falit će mi Blažičko i Neven Novak. Navikao sam na njih.

To je od slijedeće sezone?

Šuška se, ili je potvrđeno?

Torla potvrđeno za LP i Španjolsku. Arene idu i na A1.

Flipper

Ma to mi ništa ne znači kad ne gledam nogomet uopće. 3 najvažnija sporta, F1, Moto GP i NFL svi na SK. A jebeni Iskon bar da ima SK kao opcionalne kanale.

ThaUrban Velika stvar za Red Bull. Napokon su odustali od samo novih dječaraca.

A Alonso imao biciklističku nesreću. Glasine kažu da nije ništa strašno, danas bi trebali saznati više.

Ti f1 vozaci se trebaju kaniti svega osim f1. Vozili bicikl, auto ili se skijali, uvjek se polome, izlome i skoro zaginu. Koliko mozes biti nesposoban lol.

14 dana kasnije

Maloprije se probudio iz nocne more zvane kvalifikacije za VN Bahreina u kojima je Ferrari zaostajao oko 4 sekunde za Mercedesima. Definitivno jedan od najgorih snova ikad, nadam se da nije prorocanstvo.

8 dana kasnije

Nesto stalno kape Vettel nosi zadnjih dana, pitam se zasto 🤣

Jbte, čovjek kao da je između dvije sezone ostario 15 godina.

Izgleda lik isto, samo je odustao od sakrivanja ćelavosti.

Jaoo, jedva čekam početak, velika rošada u rosteru.

I ja isto čekam sa neizvjesnošću. Dok Merc ne uzme 1-2. (nadam se da neće)