Ferrari diskvalificirani 🤣🤣

Tsunoda sve bliži Red Bull-u

• Heat

•  
    •  

Navijo sam da uzmu Yukija prije početka sezone, sad više nisam siguran. Moglo bi mu ugasiti karijeru.

ma to drugo mjesto u RBu je ukleto ilitiga jedino Max može voziti taj bolid. Vidi se i na primjeru Gaslya, Albona da su bolji u TorroRosso/Alpineu i Williamsu nego sto su bili u Red Bullu. Isto se događa Lawsonu kojem sigurno samoupouzdanje isto na dnu, em nema potpunu kontrolu nad bolidom. Čisto sumnjam da bi i Tsunoda prošao išta bolje, ali ako budu mjenjali i to ćemo moguće vidit. Iako mjenjati Lawsona nakon 2 utrke mi je suludo i čak bi takve stvari trebalo zabranit nekim pravilom da se samo tako nakon par utrka može otkantat vozača kojeg su odabrali za start sezone

Skellington

Sarkastičan sam 😃 Tko je sljedeća žrtva nadam se ne Yuki 😶‍🌫️ Šteta Pereza i novaca koje je RB isplatio Meksikancu…

12 dana kasnije

Verstappen probio kvalifikacije. Maximum maximuma izvukao iz RB i postavio novi rekord staze.

McLaren standardno odličan, Leclerc i Mercedesi su tu, a Hamdija zakazao.

maverick odlično namješteno za super utrku. Neka kišovita/oblačna prognoza je pa makar start da dobimo na intersima i bit ce to dobra utrka. Mislim da ipak Mclareni imaju prednost u race pace-u, ali s Maxom na prvom mjestu sve je moguće.

Skellington da, obožavam suzuku. To mi najdraža staza uz Nürburgring Nordschleife u svim racing igrama.

Skellington Mislim da ipak Mclareni imaju prednost u race pace-u, ali s Maxom na prvom mjestu sve je moguće.

Imaju. Medjutim uvijek sam govorio kako je Max ponajbolji vozač ikada, a to je pokazivao i kada je imao lošiji bolid od ostalih, sto je vrlo vazno, slično kao i Alonso.

Oblačno. Moglo bi biti kiše. Za sada Verstappen drzi pole, ali Lando Norris ima strašan pace i samo je pitanje kada ce ovim tempom prestici Maxa.

Super, ipak je Max pobjedio. Dobra utrka, ali nije bilo puno dešavanja na stazi.

ThaUrban da. Jos je bilo oblačno pa nije bilo ni gorece trave kao na treningu i kvalifikacijama lol

ThaUrban

Što više razmišljam mogu reći da je Perez bio odličan prošle sezone 😃 Kada vidim ovog Japanca i Australca Lawsona ….