Formula 1
Ne mogu vjerovat, koji panj. Sad kad Mercedes razvali 2026. s novim motorima.
- Uređivano
Može li dobro završiti kad u momčadi imaš 2 vozača koji će htjeti biti 1. vozači momčadi? McLaren iz 2007. je pokazao da bi to moglo biti jako problematično.
EDIT: Dajte nam Alonsa u Mercedes 2025., ionako on misli do 50. godine voziti.
Carlos štanga?
Krist isus
Hamilton je sranje
Sta nisu uzeli Verstapena
- Uređivano
Pa ako je najbolji vozač, neka to dokaže u drugom timu
Btw za mene i jest najbolji
Zašto bi išta dokazivao ako mu je u Red Bullu dobro?
Ništa, spremamo se za sezonu 2025.
Verstappen će srušiti Hamiltonov rekord pobjeda prije nego ovaj ode u penziju, a možda i naslova.
Već u 4. utrci pada jedan rekord s obzirom da je u nizu od 7 pobjeda i srušit će svoj od prošle sezone i 10 pobjeda zaredom
Utrke u Bahreinu i Arabiji će se voziti u subotu. Još gledam zašto nema ničeg u ned, ali kod njih je tada Ramadan pa su obe utrke prebačene i biti će u subotu. Ricciardo najbrži u FP1, Max se žali na mjenjanje brzina. Usputno napokon idem uživo gledati utrku F1, ove godine na Hungaroring i nadam se da će sezona biti koliko toliko napeta, ali kako god napokon da i to doživim. Kvačica na bucket listu.
Top! Ja ove god prvi put idem isto, Monaco GP mi je riješen i s obzirom da će utrka bit dosadna tamo vidjet ću hoće me zadovoljit samo viđenje svega toga uživo ili ću morati do Belgije/Italije
Mađarska mi je užas od staze, ali bila je ona utrka prije dvije sezone ja mislim (Oconova prva pobjeda).
Pitanje, koliko ranije ste uzeli karte za utrku, smještaj i je li cijeli vikend ili samo nedjelja?
ThaUrban Meni je ta Mađarska uvijek nekako napeta utrka, najviše zbog tih promjenjivih uvjeta nevezano što je krajem 7og mjeseca pa se nadam da će i ove godine biti dobra utrka. Ja sam evo uzeo u sredini drugog mjeseca Pit Exit tribinu za vikend, ali ću ići subotu i nedjelju jer je doslovno sve rasprodano za Mađarsku, ima nešto preko resellera, ali s njima zna bit rizika kako sam se informirao pa sam ja uzeo baš karte od službenog shopa staze. Plus za Budimpeštu kažu da je super grad pa tako da i van formule da ima svega za vidjet i doživit. Smještaj još trebam uzet ali ima dosta opcija na Airbnbu i Bookingu.