Formula 1
Heat Sve se bojim da je ova sezona gotova za sve u odnosu na RB. Nadam se da sam u krivu, ali sve mi smrdi na to nažalost. Izgleda da ću u tom slučaju morat preć na MotoGP, tamo je makar zanimljivo svake godine, a prošle baš i nisam gledao.
Skellington Vozili su više od pola utrke delta+0.7. To ti je standardna F1, 1 sezona napeta pa 3 dosadne, barem što se tiče prvog mjesta.
https://www.youtube.com/live/8f7cdKJ5jJc?feature=share
Počinje WEC za par minuta, Ferrari pole pozicija, već kad ne može F1…
Ali Ferrari su stvarno specijalci, oni će od 5. utrke svaku utrku morati kaznu dobivati s obzirom koliko im sve crkava
Leclerc i Sainz su već na 2. motoru (od 3 moguća), a Leclerc se žalio da se motor čudno ponaša. Nisu baš ni na treninzima uvjerljivi, s ovom kaznom, mogao bi Leclerc među zadnjima startati. Red Bull na vrhu izgleda kao da će biti još jedan lagani 1-2, Alonso bi mogao ponovno do postolja. Alpine isto dobro izgleda u Saudijskoj Arabiji. Čekamo kvale, očekujem da će svugdje biti užasno zanimljivo osim u borbi za pole.
Deprimirajuce koliko je RB brzi na ravnicama. A ja mislio da ove godine u tom dijelu nece imati toliku prednost.
Umjesto 1.01, koeficijent na pobjedu Verstappena sutra 1.02!
Drago mi je da je Checo P1, ali šansa da će zaspat na startu je oko 88%
Ovo Alonso uzima! Možda.
Sjećam se početkom prošle godine kad je Red Bull imao problema i kad su Ferrari i Red Bull bili jako blizu, Verstappen je bio dosta frustriran. Jučer se samo nešto smijuljio. Tko zna koliko RB ima u rezervi, mislim jako puno, ali nadam se da sam u krivu. Ne pomaže ni što vozi fantastično zadnjih godina. Perez je definitivno favorit, ali neću se iznenaditi ako Verstappen pobijedi. Samo da ne bude nekim timskih odredbi ako se npr. Verstappen nađe 10 krugova prije kraja na 2. mjestu sa 10 sekundi zaostatka gdje neće moći stići Pereza, ali mu ovi narede da ga mora propustiti.
Inače Perez nije baš izgledao uvjerljivo ovaj vikend, a baš očekujem na uličnim stazama najbolje izvedbe od njega. Sainz i Hamilton isto razočaravajući. Leclerc briljatno odvozio, šteta zbog kazne.
Kako god, proboj Leclerca i Verstappena će začiniti utrku, Alonso sa dobrim Astonom u uvjetima utrke čeka iz prikrajka. Trebalo bi biti zabavno. SC isto može ovdje svašta učiniti.
Danas uplacujem kladionicu da ce Verstapen biti prvi jednostavno Red Bull leti stazom, Perez će ga morati pustiti, Ferari ce nesto sjebati a ovi ostali čini mi se nemaju tu brzinu.
Hoce li poceti vaditi SC i kad nekome padne trepavica u oko?
Rekao Alonso da ce Verstappen u 25. krugu biti na 2. mjestu. Savrseno pogodio ha
Checo napravi fastest 1.33.4, Max isti krug 1.32.9
Bokte mazo
Ferrari lošiji nego smo mislili.
Red Bull jos i brzi nego smo mislili. Vise nego sekundu brzi od najblizih pratitelja. Jao si ga nama. Ali iza je dosta blizu. Ferrari bas slab na Hardu. A jos ih i SC sjebao.
A ono, prilično dosadna utrka. Zabavno na početku, i par dobrih dvoboja niže u poretku kasnije. Red Bull u svojoj kategoriji, Aston mrvicu ispred Mercededa, oni mrvicu ispred Ferrarija, a oni ispred Alpinea. Sve je to blizu, ali realno nedovoljno da se prismrdi.
Perez će valjda nastaviti ovako voziti i dalje da zapapri ponešto, ali neću se tome previše nadati.
Kakav cirkus sa Alonsovom kaznom.
Je, zaslužio je dodatni penalty, al da ga jebeš, po meni bi se sve trebalo odradit do pičetka podija.
Ono kaj nije odlučeno do tad, zaboravljamo i idemo dalje. Nogomet funkcionira na tu šemu oduvijek.
Baš jadno kaj su izveli.
Ma baš budale u toj FIA-i. Trebali su mu dati kaznu još u 25. krugu pa bi znao da treba pritiskati. Ovako je bezveze popušio odličnu šansu za još jedan podij.