Zamišljam kako je lijepo biti navijač Red Bulla. Stvarno momčad ne griješi. Složili odličan bolid i ove godine i ne vidim kako će im netko ozbiljnije priprijetiti osim na pokojoj utrci. Verstappen odlično startao, izgradio prednost i onda samo održavao. Perez nakon lošijeg prvog stinta vozio otprilike na razini Verstappena. Samo se nadam da nećemo vidjeti dominaciju Red Bulla kao Mercedesa ne tako davno. Valjda će ostale ekipe uspjeti donositi bolje nadogradnje, ali nekako ne sumnjam previše u Red Bull. Iza njih je zato jako gusto. Ferrari, Aston i Mercedes su tu negdje i bit će tu konstantne borbe. Leclerc odlična vožnja, ali eto, motor mu izbio više manje sigurno 3. mjesto. Sainz pomalo razočaravajući. Ne znam zašto je Ferrari išao drugi puta u boks onako rano, ali očito je jaka degradacija guma. Alonso briljantan. Vidi se da uživa i mislim da je možda i moguća pobjeda za njega ove godine. Neka ga!
Bottas i Gasly best of the rest, ali nisu ni oni bili predaleko od Russella, nekih 15-tak sekundi. Što je odlično, znači da ni ta sredina ne zaostaje previše za ovima na vrhu. Iza njih je teško reći. McLaren i Haas nešto lošiji u utrci. Williams i i Alpha Tauri se čine bolji u race paceu nego u kvalama. Stvarno izgleda da ove godine nećemo imati neku lošu momčad.
Ja se nadam (naivno kao i uvijek) da će Ferrari riješiti probleme i da će se ove 3 momčadi približiti vrhu. Ako ne, imat ćemo dosadnu borbu za titulu, ali zabavnu iza. Utrka je danas sama po sebi bila oke. Dosadnjikava prva polovica, zabavna druga.