foggy TITANXIS TEW je za mene bio unaprijeđeni i moderniji Resident Evil. Ajd da nisam jedini koji ovo misli 🙂
TITANXIS foggy Nisi sigurno, samo slepac nebi vidio sličnosti sa nekom RE igrom. Od onog prvog zombića koji ždere leš pa se okrene isto onak napola na lijevo a ti si iza njega kao i u RE1 pa sve do svijetlećih očiju kao u RE4 a kasnije sam tek saznao da je jedan iz tima radio i na RE igrama tad mi je sve bilo jasnije.
foggy Brijac Odlična igra, a i nastavak u kojem mi je baš sjeo “mini” open-world koji su napravili. Možda su NPC-evi malo glupavi, ali na mapi sve ima smisla jer svaki skriveni podrum ima svoju priču i nešto izvedeno s tim. Baš je bilo brutala istražit svaku mapu i svaku kuću.
foggy TITANXIS Da, totalno taj feel od igre. Tak mi je i ćale reko, oba je završio i dvicu smo čak Day 1 uzeli i ostali zadovoljni (makar joj je cijena pala za valjda 2 tjedna).
maverick foggy Imam dvojku na GOG-u, ali sam negdje na pocetku stao. Nisam htio igrati dalje dok keca ne predjem jer vidim da ima dosta poveznica sa originalom. Kad prekucam original, bacam se na nastavak.
foggy maverick Da da, pametno, ima puno veza i ako te imalo zanima Stem i taj svijet onda svakako kec pa dvica
resident_evil Obje su mi vrlo dobre iako bi prednost dao jedinici. Volio bi opet nešto novo nešto divlje od Mikamia. Daj novi IP majstore. Dva nastavka su sasvim okej za ovaj serijal.
maverick resident_evil trenutno radi na Ghostwire: Tokyo, ali kao executive producer, no ja bih ga volio vidjeti da opet uzme direktorsku palicu...