Igrao sam igru davno na ps4 i nisam presao iz razloga koje sam zaboravio.
Sad igram ponovo jer je na gamepass i igra je stvarno dobra.
Volim te linearne hodnike kao i to da te igra baci u manje seoce gdje imas nesto vise prostora za kretanje i izbjegavanje / konfrontiranje neprijatelja, a opet nista preveliko i ne treba ti mnogo vremena da procesljas svaki kutak, sto ja uvjek i radim, cak i u ogromnim igrama pa mozda zato i budem burned out prije vremena.
Combat ima tezinu i svidja mi se jer svaki Encounter predstavlja izazov. brojis metke u sarzeru, panicis kad ih nestane, a zombiju si na dohvat ruke / orudja kojim mlatara.
Stealth je dobro ukomponiran i imas tendenciju koristiti ga vise nego sto bi mozda ocekivao za ovakav tip igre, koji ipak vuce na Resi 4.
Glazba je maestralna i gust je igrati sa slusalicama po noci, a tu pomaze i atmosfera igre koja je top notch.
O prici za sada ne znam gotovo nista jer tek sam na chapter 4, a igra je, kao sto bi se i ocekivalo od Mikami-a, totalno uvrnuta.
Graficki to sve izgleda pristojno, no problem je taj sto igra nije dobila nikakav patch za jace konzole pa se izvodi u 900@30 sto se na 65" 4k ekranu itekako primjeti, ali barem je lock 30 (za ocekivati) dok se sjecam da je prije i framerate padao i time kvario ukupni dojam.