S Vanu se igra, cisto da znate koje uzeti da igramo skupa ;)
Igra je dosta dobra. Doduse, vidi se da je beta. Ima dosta problema s spajanjem na servere, tu i tamo koji crash...
Ali kad se spojis, igrivo je. U gameplayu nisam uocio nekakvih problema i lijepo se igra.
Treba skroz zaboravit nacin na koji ste do sad igrali fps-ove. Friendly fire je zaheban, a jos gore bude kad se umjesa i treca strana. Na pocetku sam ubijao vise svojih nego tudjih Zbog friendly firea i dosta dobrog sistema spawnanja nemoguce je igrat run'n gun, igra bas forsira da se kreces i napredujes u timu. Ako se bas zaletis naprijed sam, i ako te nekim cudom ne ubije protivnik, ubit ce te zalutali metak kolege.
Igra priblizava taj osjecaj rata, nesto u cemu Battlefield faila. U BF-u se tesko uzivit kad kaos bude, spawnaju se protivnici jedni kraj drugih, nemas osjecaj kad osvojis bazu kao da si nesto veliko napravio..
Planetside 2
Skinuo, ucitao, igrao 5 minuta, izbrisao.
Skinuo, ucitao, igrao 5 minuta, izbrisao.Znao sam
Probao 5 min mapa je ogromna , hrpa igraca , sve super ali kako je igra odvratna nemam rijeci.. ne samo tehnicki vec sam art je totalno generic , kao crtic.
Istina, i ja sam se razocarao u grafiku. Al po noci super izgleda. Osvjetljenje od lasera i eksplozija super izgleda.
Da , po noci dosta bolje izgleda lol
Hebo grafiku i sve, ova igra je pregenijalna. Igrao sam jucer s zlo_filantrop do 3 ujutro i nisam mogao prestat skakat po sobi od odusevljenja
Nevjerojatno je kakve se bitke odvijaju u ovoj igri. To toliko dobro izgleda da bi najradije samo stao negdje na neko brdo i promatrao. Jucer smo se sat vremena borili sigurno na jednom mostu preko kanjona. Nije objectiv, ali je stratesko mjesto ako zelis da tvoja frakcija dobije pristup do slijedece baze i nastavi osvajat mapu. Nakon bezbroj preokreta smo ih uspili stisnut, poklat njihove tenkove i osvojit most. U tom trenutku smo drzali sigurno 70% kontinenta. Na kraju se ispostavilo da nam je to bio prevelik zalogaj, imali smo za branit previse teritorija i do kraja veceri smo uspjeli 90% svojeg teritorija izgubit
Bome nije lose.
Probao malo , jos nista ne kuzim ali ogromne su mape.
Ako sam dobro skuzio , mora se odabrati jedna "nacija" / empire sta vec i onda si stalo za njih ?
ako hoces igrat sa frendovima moraju biti isti ?
Jel se moze igrat na drugom serveru ? Kako biram server ?
Kad sam radio lika odabrao sam prvi odmah.
btw di vidim popis igraca na serveru ili ako hocu squad drugi , ubaci me u jedan squad i kad odaberem leave ne vidim druge squadove di mogu uc ?
Ne postoji nesto za statse in-game ?
Koji je link za web ako postoji nesto u stilu battleloga ?
Moze se sa US kodom igrat na EU serverima ? (ako recimo dam frendu extra US kod koji imam)
pitanja
Ne moze US kod na EU nazalost.
Ima dva servera ali samo ovaj prvi radi. Na njemu su svi igraci, tisuce njih valjda tako da nema potrebe na drugi server. Kad napravis jednog lika on je uvijek vezan za tu frakciju. Ako zelis s drugom frakcijom, moras radit novog vojnika.
Za squad, to te ubaci automatski s igracima koji su ti u blizini. Ako zelis s nekim posebno u squad, trebas ga dodati za ingame prijatelja i pozvati ga u squad. To sve jos nije dobro izvedeno, pa cete se medjusobno dodavat par puta dok ne uspijete.
Ne mozes vidit sve igrace na serveru, to bi trebalo listat valjda tri dana. Vidis samo one koji su ti u blizini te prijatelje. Zato ni ne mozes u squad s nekim koji je kilometre udaljen od tebe (ako ti nije prijatelj), sto je i dobro.
Nema statsa, nema usporedjivanja s drugim igracima, a to je ono sto je super po meni. Kad umres, vidis svoje ukupne statse, XP zaradjen itd, te vidis posebno koliko si zaradio od zadnje smrti. I to pokazuje samo dobre stvari. Znaci igra se koncetrira samo na ono koliko si pridonio svojoj frakciji i hvali te za to.
Mislim da nema jos za PS4 web...
EDIT:
Frakcija? Samo:
VANU!!!
super , thanks na preciznom infou :)
a hebemu , NC sam uzeo. Morat cu novog lika radit.
Oni cak i mogu proci, al da si uzeo Terrane odrekao bi te se
haha nisam ni citao lore , TR su mi najruzniji xD
Ja se još ne mogu snaći u ovoj igri
Dosta puta sam zapucao na svoje jer mi je malo sustav označavanja zbunjuje.
Ne vidim razloga da friendly tim bude označen sa više boja pa je tu i crvena...odmah mislim da je protivnik.
Ali,aj barem je f2p pa će se moći igrati bez brige o PS Plusu.
haha nisam ni citao lore , TR su mi najruzniji xDBas to, nisam ni ja citao
Ne vidim razloga da friendly tim bude označen sa više boja pa je tu i crvena...odmah mislim da je protivnik.Uhh, ogroman problem. Al s vremenom se naviknes, makar jos tu i tamo zapucam na svoje. Boje su zahebane, al pocmes kuzit protivnike po tome kako se postavljaju.
I ja jos pola toga nista ne kuzim i tesko se snalazim, ali igra je prehebena. Ako imate pitanja, zlo_filantrop je enciklopedija
Aj ako budeš večeras online pa cemo zaigrati
znaci veceras bi mogli vratiti izgubljeni teritorij!
U ovih dva tjedna od zadnjeg posta je izaslo par updateova. Framerate je puno bolji sad i jos su nekakve stvari po menijima popravili.
Nazalost, spawn menu je totalno lose odradjen i to cekam da poprave. Jos se ceka nekakvo masivno pozivanje igraca, ili da otvore betu jer je dosta tesko naci neke velike bitke od 100+ igraca.
igra je official out za ps4 , jel probao tko full release ?
Ja sam je skinuo možda ću danas da probam.
Cim probas, javi ima li igraca. Ako ima, to je onda to, moglo bi me cjelo ljeto drzat..