Developer: Daybreak Game Company
Izdavac: Daybreak Game Company
Platforme: PC, PS4
Zanr: MMO FPS

PlanetSide 2 is a free-to-play massively multiplayer online first-person shooter published by Daybreak Game Company and released on November 20, 2012. It is a remake of PlanetSide which originally released in 2003. Officially announced on July 7, 2011 at the Sony Fan Fair, the second installment uses a new game engine and supports thousands of players in continuous large scale conflict. As in the first PlanetSide, PlanetSide 2 chronicles the efforts of three factions as they fight for territorial control of the planet Auraxis. PlanetSide 2 will be released for the PlayStation 4 in North America on June 23, 2015. PlanetSide 2 holds the Guinness World Record for the biggest first-person shooter battle with 1158 players in a single battle

Ja imam viska US kod, samo nisam siguran jeli mozes igrat na EU serveru s njim.

Čak i za betu ovo su server...bljak.
30 minuti se još nisam spojio.

nezz, igro sam prvu betu na us serveru i nije bilo problema. eu serveri su sad off, do 19h..

Imam ti ja US kod ako trebas jos.

Imam ja us kod i neki international kod ako nekom treba nek se javi.

nezz, igro sam prvu betu na us serveru i nije bilo problema. eu serveri su sad off, do 19h..
Jesu li i na EU server ubacili kontinente?

jesu, svo oruzije i dodatci kostaju 1sc. tako da ces moc sve isprobat.

Jesu li i na EU server ubacili kontinente?
  ipak 18, serveri su up!

Hvala vam na ponudi ali sačekati ću da izadje igra nemam kad igrati betu.

Evo jedan USA kod da ne stoji bez veze, tko prvi njegovo  :)

A525-48NN-96HN

Koji tim uzimamo?