Koliko ima total za skinuti bas novo jer nemam betu ? Bas total sa svim updejtima ?

Koliko ima total za skinuti bas novo jer nemam betu ? Bas total sa svim updejtima ?
Nije nešto veliko ali ne znam tačno. Uglavnom ima i update file i još uvijek piše da je beta.

Ja upalio, trčim okolo ko kokoš kad joj odrežeš glavu i pucam u sve što se miče i ne miče. I usput nemam blage veze šta je uopće cilj igre i koji qurac trebam radit, sve oko mene samo neki znakovi na mapi i onda umrem. I opet tako sve ispočetka dok ne ugasim igru. Totalni kaos.

Trebate dati igri priliku i uzet vremena da sve polovite. Pa kad dojdete do prve epic bitke, od barem 50vs50, ce vas osvojit.

Koliko gb za skinut, treba probat kad je vec free...

Ovo je ''nulta'' wiki stranica, a uz to pri dnu su video tutoriali za nas pocetnike ;)

Edit, sad pogledah, 13gb

Sad sam odigrao jedno 3 sata i tek sad sam pohvatao mehaniku igre. Osvojili smo prve baze, probao sam leteća vozila vozit pa uništavat i ubijat iz topova od vozila, onda različite klase i to. U biti može se činiti vrlo kaotično na početku kao i meni, ali igra je u principu vrlo jednostavna i cilj je osvajati baze po kontinentima i braniti svoje i to je to. Druga stvar su sitni detalji kojih ima stvarno jako puno i treba to sve pohvatat. Najbolje je da igrate sa nekim tko je već dobar u igri jer se tako najbrže nauči.

11 dana kasnije

Kakva je igra sada?
Jesu popravili sta od bete?

Framd rate je sada stabilan?

5 godine kasnije