Završio jučer igru...
Ja sam prezadovoljan, fantastična igra, jedna od boljih mi na last genu. Ono početno oduševljenje kad nisam mogao dočekati novi slučaj je možda mrvicu splasnulo u Viceu i Arsonu, ali ništa previše, i dalje sam sa uživanjem riješavao slučaje.
Dalje ću u Spoileru...
Aj da odmah ovo kažem, ali meni je malo nedostajalo obrata u slučajevima, ne znam je li za to kriv CSI kojeg sam gledao kao mlađi i u kojem je svaki put kriv bio onaj najbliži žrtvi ili onaj od kojeg se to nije očekivalo, ali baš mi je nedostajalo malo tih obrata u slučajevima. Homicide je vapio za time. Slučajevi su bili fantastični, ali je rasplet ipak razočarao.
Što se tiče pozadinske priče, ona je odlična, ubacivanje Kelsa kao igrivog lika je odlična stvar, baš mi se svidio i iskreno prirastao mi je srcu baš kao i Cole. Kraj je možda malo zbrzan, tu sam htio malo sporije. Phelps se eto na kraju žrtvovao :'(
Sve u svemu, odlična igra, baš mi je prezanimljivo dolazit do mjesta zločina, pregledat mjesto, tijela, dokaze, ispitat ljude (u drugom dijelu igre je neke dosta teško pročitat)... Priča pozadinska sve 5.
Bilo bi lijepo kad bi ovaj studio napravio svojevrsni nastavak, naravno s drugim likovima, a 70-e mi se čine kao super razdoblje :)
E i da, šteta kaj nisu malo bolje iskoristili L.A. (koji, moram priznat, prekrasno izgleda) s malo više side misija.