Fenix Kakav vam je legacy ostavila? Gdje biste ju svrstali na ljestvici R* igara i biste li igrali nastavak?
Prošao dva puta na dvije platforme. Po meni najbolja detektivska igra ikada. Zbog nje sam zavolio kriminalistiku i forenziku. Pogledao na stotine fbi istraga i raznih tematskih serija.
Igra je must have, i čudi me kako je zapravo lošije prošla kod publike. Pretpostavljam da su ljudi očekivali gta like igru, dok je zapravo vožnja i kretanje gradom čisto da produlji gameplay. Barem sam to ja tako svatio jer nikad nisam pročitao ni jednu recenziju.
Mislim da ima i na youtubu neki clip making of l.a.noire gdje se može vidjeti da su potrošili užasno puno vremena na tehnologiju prikazivanja emocija na licu. Međutim, nije savršeno ali do tog trena bolje nije bilo na tržištu igara. I zapravo u nekim situacijama kod ispitivanja osoba uistinu možeš dobiti dojam o ponašanju osobe.
Iako igra ima mana i neke stvari su možda ispodprosječno dobre story, glavni lik, atmosfera, glazba su čisti 10/10. Zapravo, možda sam jedan od rijetkih, ali meni je ova igra u top 10 igara svih vremena.