Developer: Team Bondi
Publisher: Rockstar Games
Published: 2011.
Platforms: PC/PS3/X360
Radnja igre se odvija u 1947., a prati ratnog veterna Colea Phelpsa koji se pridruzio policijskim postrojbama te rjesava razne zlocine, bilo da se radi o kradjama, otmicama, ubojstvima...
Nisam u mogucnosti koristiti komp zadnjih dana pa cu pocetni post uredit s vremenom.
L.A. Noire
Evo bas prije par dana krenuo s igrom i malo je reci da sam odusevljen. Stvarno nemrem docekat da svaki put upalim Plejku i krenem rjesavat zlocine. Nazalost sad nemam toliko vremena zbog uskorog kraja godine :(
Sad sam rijesio i 3. zlocin u Homicideu. Meni su ta ubojstva najzanimljivija. Dodjem tamo, pregledam golu zensku, trazim dokaze, vozikam se, ispitujem... Malo razmisljam tko tu koga i kako. Bas me zanima razrjesenje svega toga.
Pucanje je malo traljavo, ali kaj sad. Steta sto ogromni grad nije malo bolje iskoristen.
Al ova igra je stvarno CSI na sterodima. Sjecam se kad sam bio mladji i taj CSI mi je bio super, a sad i ja mogu to sve raditi. Jos samo cekam da se prica zahukta.
Može kakva slika, gameplay...
Pretty please ;D.
Easy top 10 of all time for me. Želim nabaviti Complete edition jednom.
Evo riješio i Homicide. Malo sam razočaran raspletom moram priznat. Sad se bacam na Vice.
Ikral, ja imam Complete Edition, riješio 2 od 5 misija. Jedna je odlična, jedna solidna, ali to su bile one bez ubojstava misije. Ove ostale 3 su sa ubojstvima, te bi mogle biti fantastične :)
Meni je Homicide ostao u sjećanju kao najzanimljiviji slučaj. Vice je koliko se sjećam isto fora. Tek te skoro čeka rasplet glavne priče i stvarno fenomenalan kraj igre. :)
Ma slažem se, prezanimljivi su slučaji.
Ali...
Kad se otkrio 'ubojica' prvog ubojstva, mislio sam si, pa ko je sad ovaj šonjo, tako je bilo i nakon 2., a onda sam shvatio da se radi o jednom velikom ubojici, a ovi koje optužim za ubojstvo su samo pokusni kunići.
I onda sam očekivao da će neka velika riba biti iza svih tih ubojstava (baš mi je bila zanimljiva ta zadnja misija gdje dešifriram poeme), a ne 'običan' barmen koj ima veze u politici...
Ali to je samo mali minusić, inače su tih 6 slučajeva u Homicideu su ODLIČNI.
Završio jučer igru...
Ja sam prezadovoljan, fantastična igra, jedna od boljih mi na last genu. Ono početno oduševljenje kad nisam mogao dočekati novi slučaj je možda mrvicu splasnulo u Viceu i Arsonu, ali ništa previše, i dalje sam sa uživanjem riješavao slučaje.
Dalje ću u Spoileru...
Aj da odmah ovo kažem, ali meni je malo nedostajalo obrata u slučajevima, ne znam je li za to kriv CSI kojeg sam gledao kao mlađi i u kojem je svaki put kriv bio onaj najbliži žrtvi ili onaj od kojeg se to nije očekivalo, ali baš mi je nedostajalo malo tih obrata u slučajevima. Homicide je vapio za time. Slučajevi su bili fantastični, ali je rasplet ipak razočarao.
Što se tiče pozadinske priče, ona je odlična, ubacivanje Kelsa kao igrivog lika je odlična stvar, baš mi se svidio i iskreno prirastao mi je srcu baš kao i Cole. Kraj je možda malo zbrzan, tu sam htio malo sporije. Phelps se eto na kraju žrtvovao :'(
Sve u svemu, odlična igra, baš mi je prezanimljivo dolazit do mjesta zločina, pregledat mjesto, tijela, dokaze, ispitat ljude (u drugom dijelu igre je neke dosta teško pročitat)... Priča pozadinska sve 5.
Bilo bi lijepo kad bi ovaj studio napravio svojevrsni nastavak, naravno s drugim likovima, a 70-e mi se čine kao super razdoblje :)
E i da, šteta kaj nisu malo bolje iskoristili L.A. (koji, moram priznat, prekrasno izgleda) s malo više side misija.
Ja opet ispocetka ovu odlicnu igru pocinjem,po treci put.
Skida se Complete Edition za PC, igra definitivno zaslužuje još jedan prolazak.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Genijalna igra i bas davno odigrana...Ovaj complete edition bas vuce na ponovno igranje...
Puklo me nesto prije 10-tak dana pa sam opet poceo rijesavat. Pa koji je to uzitak. Mislim da mi je cak i bolja igra nego kad sam ju prvi put prelazio, a i tad mi je bila stvarno odlicna. Kakav je uzitak istrazivati mjesto zlocina, naci dokaze, ispitivati ljude, uhvatiti ih u lazi i na kraju otkriti krivca. Trenutno sam na zadnjem slucaju Homicidea.
Steta samo sto taj prekrasni LA nije iskoristen sa jos dodatnim side aktivnostima. Atmosfera i facijalne ekspresije su cisto savrsenstvo.
Igri fali loot sistem, bila bi 10/10 :
Kazu da ce to u dvojku ubacit :)
Igri fali loot sistem, bila bi 10/10 :
Vidio sam neku diskusiju na internetu o ovoj igretini, pa da je malo dignem iz mrtvih.
Kakav vam je legacy ostavila? Gdje biste ju svrstali na ljestvici R* igara i biste li igrali nastavak?
Fenix Nedavno sam ju ponovno odigral i drzi se jako dobro, malo je preforsiran face capture(ili kak vec), ali igra ko igra je i dalje fantasticna.
Atmosfera, prica, napucavanje, voznja sve je bas pogodjeno i cini mi se da je postala bezvremenski klasik jer nist se meni ne cini arhaicno.
Na ljestvicu od R* ga ne mogu stavit jer je Team Bondi dev, a na njihovoj ljestvici je odma iza prvog The Getawaya.
Fenix Ne znam gdje bih je svrstao u odnosu na ostale Rockstar igre.
Meni odličan naslov koji mi je ostao u lijepom sjećanju.
Priča mi je bila super, svijet uvjerljiv s odlično pogođenom atmosferom tog vremena.
Istraživanje slučaja, razgovori i ispitivanja su mi bila zanimljiva.
Kao u Mafiji ni najmanje mi nije smetalo što nema side aktivnosti i što nije sandbox.
Da izađe nastavak sigurno bih ga odigrao.
Uzet cu i ovo na Steamu
Kupio sam na PS3 digitalno i fizički remaster za PS4. Jedna od meni najdražih igara ikad.