Zero planirao sam i ja odigrati ovo jer vidim da se za smijesnu cjenu moze nabaviti. valja li cemu?

maverick
    Meni bila jako zanimljiva za odigrati, mislim namerno su isli na tu tipicnu tinejdzersku horor pricu.
    Kao da gledas jedan od takvih filmova.
    Meni je Until Dawn puno vise prijao nego Man of medan, kojeg je isti studio izdao nedavno.
    Jos ako se skupi neko drustvo, mozete menjati dzojstik kako se menjaju i likovi u igri, onda ovo postaje bas fina opustajuca igra i zajebancija.
    Ne ocekuj nikakvu revoluciju 🙂 ali meni licno bilo skroz fino

AbelKOsMos meni su ok ti slasheri. Obscure serijal mi prvi pada na pamet.

btw jebena profilna. nekad sam bio veliki fan Usagi Tsukino poznatije kao Mjeseceva ratnica. koga ja varam, jos uvijek sam 😃

maverick Urnebesna je igra. Sad je simbolične cijene i u rangu je Quanticovih igara, samo je ovdje zabavnije s tim horror settingom. Nisam završio, no jedna je od ekskluziva koje su za preporuku ako imaš živaca za (uglavnom) QTE show + lagano istraživanje.

maverick
        Da samo sto je ovo potpuno drugaciji gameplay, pretpostavljam da znas o kakvoj se igri radi.
        Nesto kao sto radi Quantic Dream
        Ahhh ova mjeseceva ratnica, nosi pravo oruzije sa sobom 🙂

Fahrenheit igra mi je bila dosta dobra, barem prve dvije trecine igre, jer zadnja ode u totalni kurac sa pricom. U svakom slucaju ubaciti cu Until Dawn na listu igranja jer volim jeftine hororce.

maverick
          Uf da secam se Fahrenheit-a...mada sam ga ja odigrao kao indigo prophecy.
          Slazem se da je kasnije otisla ustranu, ali tad kada sam je igrao prvi put bio sam zalepljen za ekran.
          Quantic je za dreamcast i pc neke 1999e izbacio i Omikron: The Nomad Soul...ne znam bas kolko je vredna pogleda u nazad , ali isto tako za to vreme bila nesto drugacije.
          slusaj ako volis gledat tinejdzere koji umiru i donose glupave odluke (tvojom krivicom ), kontam da ti se moze svidet Until Dawn

Ako išta znači moje mišljenje, svakako treba odigrat Until Dawn, imao sam više prelazaka, igra ima sjajnu atmosferu sa dobro plasiranim jump scareovima. Uvodna stvar mi i dan danas drži visoko mjesto na YT playlisti.

Ne volim nešto pretjerano igrat horore, Obscure mi je bio sjajan, ali ovo je 4 'koplja bolje'

Slažem se s kolegom ThaUrbanom. Ovo se treba odigrati jedino ako ti baš ne odgovara takav tip igara. Kod mene su to odigrali i sestra i brat pa na kraju i cura kad sam im preporučio i svima im je bilo odlično.

Mogu reći da je i meni. U prvom prelasku mi je ipak dvoje likova ostalo živo. Nakon toga sam to ispravio, pa je zatim pao i prelazak za 100% kompletiranje gdje su svi ostali živi. Na kraju mi je igra vrlo dobra, zanimljivija tematikom od svega sličnog u žanru i kako je izvedeno da likovi mogu prilično lako zaginuti (makar zna i frustrirati). Po pitanju tehničke prezentacije i tromosti kontrola mi nije baš sjela na trenutke, ali napokon sam doživio savršenu igru za žiroskop u kontroleru. Sve u svemu, igra koje ću se rado sjećati.

2 godine kasnije

Raspisat ću se i više kad stignem, no prešlo se jučer u takoreći jednom igranju. Pa ovo je predobra igra.

Ja sam je samo odgledao u cijelosti na YT jer nisam igrao a došlo mi je ko neki dobar horor film, solidno.

pravednik Na base ps4 je bilo više vremena ispod 30 nego lokanih 30...

S tehničke strane je igra bila užas...ali da svejedno sam s guštom odigrao...

Fico Meni je isto bila predobra.
            Baš me zanima tvoj osvrt.

Igrao sam Until Down i igram mi je zbilja odlična (volim takav tip igre) + grafika mi je super .
            Sada igram The Dark Pictures House of Ashes i grafika je užasna u gameplay dok su animacije sasvim dobre 🙄🙄🙄🙄

doctorfreak Igrao sam samo Man of Medan, prvi dio te antologije i igra je solidna i izgleda lijepo. Dosta kratka, ali u redu. Until Dawn je stepenicu i pol bolji. Djelomice i zbog toga što je dulji pa i likovi imaju vremena prirasti srcu.