Završio dns. Preživjeli mi Sam i Chris, ali sam zato kaj sam potrčao za svijetlom, inače su mi samo umrli Jessica i MattMalo o likovima:Sam - nekako ju doživljavam kao glavnog lika, vjerojatno jer je sa njom zapravo počela EP01, odličan karakter, dojma sam da se ona ni sa kim nije htjela prčiti. That ass though !!!!Chris & Ashley - Oke, znači njih dvoje su "zaljubljeni" jedno u drugo, ali to se po nekim njihovim razgovorima nebi nikad reklo, totalno loše napravljeno. Chris mi je tip momka koji kad zagusti nema ga nigdje, čak mi je možda i žao kaj nije umro Ashley mi je nesigurna, simpatična cura koja mi se odmah svidjela i žao mi je što sa njom nema više play time-a. That ass thought #2 !!!!Emily & Matt - Znači 2 najgora lika i gle u vezi su. Znači ova Emily, pa stavio bih joj metak u čelo od trenutka kad je progovorila. Egoist ->tako bi ju najbolje opisao. Matt je pičkica koja igra američki nogomet, vjerojatno je na terenu glavni, ali sa ženama ne zna.Josh - Znao sam da je on taj koji sjedi nasuprot Hilla od trenutka kad je u prvoj epizodi najavio ponovno okupljanje u videu. Nakon ove scene sam rekoop, možda nije, but guess wut, I was right muahaha. Kod njega mi isto malko fali play time-a. Šteta.Jessica & Mike - Mike je očito glavni frajer koji mijenja malićke (s obzirom da je sa dvije bio, a sa trećom skoro) kak oće. Kod njega mi se jedino mišljenje promijenilo dva puta u igri (dobar-konj-dobar). Sve u svemu likeable lik. Jessica je znači lik kojeg nikad ne vidimo u američkim teen filmovima. Ili? Izvana glavna, ali ispod toga nesigurna. Brzo mi je umrla..Kad sam pokrenuo igru odma falshbackovi na upravljanje likovima kao u RE i Obscure-u, znači najgore ikad. Priča je skoro top notch, grafika vrlo dobra, igrivost također vrlo dobra, jedino što mi smeta je kad se odjednom pojavi trokut/kocka/krug za stisnut , a dok ja skužim ode "trajekt" : Igra ima toliko mogućnosti što je samo još jedan dodatan plus !!Idem na platinu.EDIT:Jump scare-oviŠto više igra odmiče to sam se manje "plašio", nisam ziher jel to jer im je nestalo ideja ili sam badass.