Za sada nista od Until Dawn 2, kazu iz Supermassive Gamesa. Zelja im je da njihova sljedeca igra bude multiplatform.

http://www.playstationlifestyle.net/2016/06/23/not-working-dawn-2-moment-says-supermassive-games/

23 dana kasnije

Znači krenuo sa igrat dns da se malo odmorim od nerviranja u U4. Znači usro sam se multiple times. Inače ne volim baš te horror igre, kao ni filmove. Zadnje kaj sam igro je bio Obscure na PS2, a prije toga Resident Evil (neznam točno koji). Jump scare-ovi su odlično balansirani u igri. Zapravo se taman opustiš i buu madafaka, you crapped yo pants. Sad sam na CH04 i iskreno me zanima jel to taj feget o kojem i murja na sekretarici govori, te o kojem su oni članci.

Jump scareovi su vrhunski raspoređeni i dobro balansirani tako da nikad nemas osjecaj da ih je previse. Ali ono sto ovu igru podize na novu razinu je atmosfera koja je napeta do krova. Poslje kad se zahukta cijela radnja a svaka odluka znaci zivot ili smrt...odlicno.

Završio dns. Preživjeli mi Sam i Chris, ali sam zato kaj sam potrčao za svijetlom, inače su mi samo umrli Jessica i MattMalo o likovima:Sam - nekako ju doživljavam kao glavnog lika, vjerojatno jer je sa njom zapravo počela EP01, odličan karakter, dojma sam da se ona ni sa kim nije htjela prčiti. That ass though !!!!Chris & Ashley - Oke, znači njih dvoje su "zaljubljeni" jedno u drugo, ali to se po nekim njihovim razgovorima nebi nikad reklo, totalno loše napravljeno. Chris mi je tip momka koji kad zagusti nema ga nigdje, čak mi je možda i žao kaj nije umro Ashley mi je nesigurna, simpatična cura koja mi se odmah svidjela i žao mi je što sa njom nema više play time-a. That ass thought #2 !!!!Emily & Matt - Znači 2 najgora lika i gle u vezi su. Znači ova Emily, pa stavio bih joj metak u čelo od trenutka kad je progovorila. Egoist ->tako bi ju najbolje opisao. Matt je pičkica koja igra američki nogomet, vjerojatno je na terenu glavni, ali sa ženama ne zna.Josh - Znao sam da je on taj koji sjedi nasuprot Hilla od trenutka kad je u prvoj epizodi najavio ponovno okupljanje u videu. Nakon ove scene sam rekoop, možda nije, but guess wut, I was right muahaha. Kod njega mi isto malko fali play time-a. Šteta.Jessica & Mike - Mike je očito glavni frajer koji mijenja malićke (s obzirom da je sa dvije bio, a sa trećom skoro) kak oće. Kod njega mi se jedino mišljenje promijenilo dva puta u igri (dobar-konj-dobar). Sve u svemu likeable lik. Jessica je znači lik kojeg nikad ne vidimo u američkim teen filmovima. Ili? Izvana glavna, ali ispod toga nesigurna. Brzo mi je umrla..Kad sam pokrenuo igru odma falshbackovi na upravljanje likovima kao u RE i Obscure-u, znači najgore ikad. Priča je skoro top notch, grafika vrlo dobra, igrivost također vrlo dobra, jedino što mi smeta je kad se odjednom pojavi trokut/kocka/krug za stisnut , a dok ja skužim ode "trajekt" : Igra ima toliko mogućnosti što je samo još jedan dodatan plus !!Idem na platinu.EDIT:Jump scare-oviŠto više igra odmiče to sam se manje "plašio", nisam ziher jel to jer im je nestalo ideja ili sam badass.

mjesec kasnije

Odigrao ovo cudo u 2 dana. Ne volim inace predugo igrati ali ovo me bas vuklo i stalno je bilo "samo da jos ovaj dio vidim". Predobra igra s brutalnom atmosferom, dobrim likovima i dosta dobrom pricom koja se dosta razvije nakon sto zapocne kao pravi klisej.

Ne volim inace strasne igre ali ovo sam morao odigrati s obzirom da obozavam heavy rain i slicne igre. Jump scareove cesto ocekujes ali ipak u vecini slucajeva te prestrase. Steta sto nastavak vjerojatno nikad necemo vidjeti iako tesko bi se tako nesto i napravilo eventualno s drugim likovima i sasvim drugacijim mjestom radnje.

Inace, meni su umrli josh i matt, iako sam na pola igre mislio da su mi svi umrli osim mike-a i sam.

3 mjeseci kasnije

kod mene dosla na red konacno da odigram, roknuo 9 chaptera u komadu, neke stvari odmah skuzis u kojem toku idu , atmosfera mi je vrh,lokacije brutalne,bas prava teenage drama.

Atmosferu mozes nozem rezat koliko je dobra. Najbolji dio igre je sto ne znas kaj te ocekuje iza ugla, dijaloga ili odluke. Odlicna igra.

I men je super sjela igra. Volim takav tip igara i jedva cekam onaj Detroit.

Sent from my SM-G313HU using Tapatalk

I men je super sjela igra. Volim takav tip igara i jedva cekam onaj Detroit.

Sent from my SM-G313HU using Tapatalk
da da, to bi trebalo biti dobro

mjesec kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=ppmjf8rAOyg&feature=youtu.be

6 mjeseci kasnije

The Inpatient, nova PlayStation VR igra Supermassive Games studija, poznatog po odlicnoj PS4 ekskluzivi Until Dawn, ce biti prequel upravo Until Dawnu.

https://www.vrfocus.com/2017/06/supermassive-games-psvr-game-the-inpatient-is-a-prequel-to-until-dawn/

23 dana kasnije

Evo krenuo jucer, igrao samo do 23 (u igrinom vremenu), nisam stigao vise. Atmosfera je odlicna, radnja je zasad jako zanimljiva, likovi raznoliki te vec ima nekih trzavica. Sam mi je zasad najbolja. Najpametnija i najzgodnija od svih.
I moram priznat da su me 2,3 jump scarea na pocetku dobro isprepadala. Nastavljam danas.

Zabrinut san za ukus forumaša, puno 10tki je dobila ova igra ode...

Meni je igra također super bila, ali me završetak, odnosno rasplet priče prilično razočarao tako da mi je na kraju ostao malo gorak okus. Totalno mi je bezveze bio smjer koji su uzeli, ali ajde. Za odigrat jednom i više nego dobra igra... pogotovo što je sad i besplatna.

Onaj dio u sanatoriju je genijalan, Mike mi je od bezveznjaka postao jedan od najboljih likova. Trenutno sam na 6. Chapteru, vjerujem oko sredine igre. Za sad mi je umrlo dvoje ljudi.

Meni je igra također super bila, ali me završetak, odnosno rasplet priče prilično razočarao tako da mi je na kraju ostao malo gorak okus.
Bilo je očekivat da će krenit sa takvin nadnaravnin puten pogotovo kad vidiš šta se dogodilo u kolibi kad su se išli jebavat. Meni osobno je to bolje nego da je glavni antagonist Stranger jer je on ima priliku pobit ih u više navrata prije a nije...

meni atmosfera u toj igri bila genijalna, jest da su fulali malo s nekim stvarima, ali fora mi je bila ta teen drama.

Meni je plot twist bio odličan. Taman kad misliš da će se stvari malo smiriti dode real deal. I zanimljivo mi je kad saznas tko su zapravo glavni negativci i zasto su postali takvi, tak da citajte sve dnevnike i collectiblese.

Isusa ti krista, kakav plot twist u 3 ujutro. Iako sam od pocetka sumnjao na tu osobu, nakon onog sto se dogodilo i sto sam napravio toj osobi, prestao sam sumnjat. Zajebi ti pisanje po forumu, nastavljam ja dalje.

BTW, Ashely mozda nema neku top facu, ali svakako ima atribute (uspio sam nekako uhvatit pravi kut ):