Ma uopće nisam ni čitao recenzije ni trailere gledao, ništa, krenuo sam igru igrat u potpunom neznanju. Mah, kloniti se tema dok ne završim igru, nema druge
Until Dawn
Krenul danas s igrom i bas uzivam,atmosfera stvorena za mene,a kao veliki ljubitelj Davida Cagea ovaj gameplay mi je sjel ko Sanaderu remetinec,taman,uzivancija.
I ja poceo jucer. Atmosfera , voice acting , likovi... Bas pogodjeno. Pravo osvjezenje nakon sto SVAKA igra mora biti open world i trajat 200 sati.
Uzivancija.
Odigrao ovo cudo. Kako vrhunska igra.
Ovo je primjer kako se radi igra sa odlicnim paceingom.
Svaka cast open world igrama ali poseban je gust odigrat ovako fino dizajniranu igru sa top notch atmosferom , glumom , likovima..
Tehnicki bomba na razini ordera.. kz engine je prava stvar.
Svakako preporuka svima pogotovo ako volite QD igre.
Zavrsil ovu igretinu koja mi doletila neocekivano i pomela me skroz,atmosfericna,napeta,zanimljiva i jebeno igriva. Volim ovakve igre i stvarno s uzival svake sekunde,prica klise,ali namjerni i funkcionira maestralno,grafa u samom vrhu ponude,glasovi odlicni,ma sve stima skoro besprijekorno. Nadam se vecem broju ovakvih igara.
PlayStation LifeStyle: How is Until Dawn doing sales wise? Is it performing as expected? Better? We saw it do well in sales data, which a lot of people were surprised with.
It’s definitely surpassed expectations. I think that’s already been stated in other interviews, and reports of significant retail outlets running out of stock during the first weeks after release kind of supports that.
As for what’s next from Supermassive Games, they’re already working on something that builds on what they did with Until Dawn:
PSLS: What should we expect from Supermassive next? Any new games in the same genre or completely different/new projects? Is Until Dawn 2 being considered at all or is it too early?
I think that you should expect the team to build on what we’ve done with Until Dawn, whether it’s in horror or in other genres. We’re already working on one thing that does that, whilst exploring other avenues for our other teams in anticipation of them finishing their current projects. We do talk internally about what Until Dawn 2 could be, as it clearly can’t be a sequel in the traditional sense, with the same characters facing the same threat, not least of which because in different stories some or all of them are already dead! We’ve investigated other ways we could do Until Dawn 2 but it probably is a little early to be discussing that.
http://www.playstationlifestyle.net/2015/10/09/supermassive-games-until-dawn-2-being-discussed-sales-surpassed-expectations/
https://www.youtube.com/watch?v=AkiXZx4BIHw
Igram oko 6 sati i prezadovoljan sam. Pratio sam je od prve najave (namjerno nisam previše gledao da mi užitak bude što bolji) i znao sam da će mi se sviđati. Al nisam očekivao baš toliko. Until Dawn je vrhunski naslov i velika preporuka svima!
Oni koji vole igre od Quantic Dream doći će na svoje. Baš mi je sjela ko budali šamar jer ove godine sam najviše igrao RPG-e i open world igre i već mi ih je pun klinac. U zadnja dva mjeseca plejku sam upalio cca 10 puta (kupio day one i F4 al jednostavno se zasitio open worlda i gaminga - uvijek me jednom dva put godišnje ulavi tako nešto).
Šta je stvarno moguće preći igru da baš svi likovi prežive? Jer meni ih je već dosta umrlo a nisam napravio ništa loše haha. To mi se sviđa jer je puno realnije.
E da, grafika na neke trenutke izgleda bolje od Ordera!
Iako je imam već par mjeseci tek danas počeo igrati igru. Stalno sam nešto odgađao. Igra mi zasad odlična, ali na početku sam. Pitanje jedno...
One dvije sestre blizanke na samome početku moraju krepati što god odabrao? Mislim, zato se godinu dana poslije i nalazimo u spomen njima?
Pa to je poanta igre xD
Igraj samo
Ma skužio sam da je, iako mi nije jasno zašto bi se netko tamo vratio opet. Ali ok.
Pa da svi poginu trceci i vristeci ;)
Igru svakako treba odigrati prije čitanja bilo kakvih reviewa/spoilera.
Until Dawn mi je druga kupljena igra za PS4 i moram priznati da sam uživao igrajući je. Atmosfera je odlična, o odlukama ovisi kako će se stvar razvijati.
U drugom i 3. djelomičnom prolazu isprobavao sam sve suprotno no ipak pazio na bitne odluke pa tako na kraju došao i do platine.
Kako se za platinu Sam mora sakriti shvatio sam da mi je to najgori prolaz ... po mom viđenju dobiješ previše informacija prerano.
Dobra mi je fora (nakon svih prelazaka) pogledati film koji je dostupan ako se ne varam kada se skupe svi totemi.
Najveća mana koju sam doživio na svu sreću samo jednom je da mi lik zapne i cijeli ekran posivi pa sam morao ponovno pokrenuti igru.
ljudi, imam dva-tri pitanja.
uglavnom, danas ubacio disk da stavim skinuti update da me igra doceka kad mi se bude igralo, kad ono 10,2GB(koji kurac?!), jel se uopce isplati to skidati? sta je u tom update-u?
a drugo, sto je bolje odabrati motion kontrole ili obicne kontrole? s kojima je bolji dozivljaj?
ljudi, imam dva-tri pitanja.Pa sto te kosta skinuti update? Stavi da se skida prije spavanja, rest mode i ujutro je spremno.
uglavnom, danas ubacio disk da stavim skinuti update da me igra doceka kad mi se bude igralo, kad ono 10,2GB(koji kurac?!), jel se uopce isplati to skidati? sta je u tom update-u?
a drugo, sto je bolje odabrati motion kontrole ili obicne kontrole? s kojima je bolji dozivljaj?
Ja sam koristio obicne kontrole (gljive i dugmici), nisam od onih koji vole mahati kontrolerom. Ali to je stvar osobnog ukusa, pokusaj odigrati prolog i sa jednim.i drugim nacinom pa vidi kako ti vise odgovara.
Skinu update pod obvezno. Što se tiče kontrola ja sam na zadnjem chapteru morao gasiti vibracije :)
I mene je malo naživciral taj zadnji dio, previše su drhtale ruke pa sam moral ponavljat.
Nisam se niš raspisal o igri, makar je to definitivno zaslužila.
Ne očekuješ niš, a dobiš vrhunski mix Heavy Raina i Alan Wakea.
I, napokon igra gdje odluke stvarno utječu na krajnje događaje. Ovih dana opet igram prvu sezonu Walking Deada i sve je to "prepovršno" u odnosu na UD.
Što niste naslonili kontroler na stolić?
Jednostavno
Sa upaljenom vibrom baš i ne
Počeo sam igrati danas i jako mi se sviđa. Prolog se pretpostavljam nešto posebno ne može promjenit?