Većinom super reccenzije, ima čak i 95+, ali naravno da se nađe par persona koji žele bit posebni pa daju 40/100.
Until Dawn
Vise nego dobre ocjene, igrat ce se igrat...
Moram priznati da nisam očekivao ovako dobre ocjene. Većina je dala 8 ili 9 ali nekoliko njih je dalo 6, zato postotak nije veći.
http://www.gamerankings.com/ps4/827528-until-dawn/index.html
Definitivno nabavljam kad padne cijena.
Pogledao malo stream. Atmosfera je super , voice acting vrhunski. Treba odigrat.
Face,animacije i grafika opcenito predobro. KZ engine je i dalje u samom vrhu.
https://www.youtube.com/watch?v=XpVAVYa6TJs
ljudovi jel ko ovo dosad igrao, kakvi su dojmovi?
Ja gledam preko jubitoa. Stvarno gura granice "igre", no sviđa mi se zasada. Likove su dobro napravili.
Zbilja cool izgleda i igra se, tonu tih scare momenata, prakticki na svakom koraku. Steta ne zaigrati...
Da imam PlayStation 4, ne bih ni sekunde dvojila oko nabavljanja ove igre. Pogledala sam playthrough na YT-u i igra je zakon. Hrpa napaljenih tinejđera u kabini na snježnoj planini - recept za dobar američki horor.
ako jos niste odmah nabavljajte..... igra je odlicna jedino mi je malo bedasto ono sa lampom upravljas i sa lampom i sa kretnjom likova sa dva sticka... malo mi je to slampavo izvedivo... ali ok naviknes se.... a i ekipa umire u igri sam tako bas me zanima sta i kako izvest da svi prezive.... :(
Dobra je igra, nešto u stilu Heavy Raina, samo sa nešto upravljanja i istraživanja (koliko to igra dopušta jer je jako linearna). Scary trenuci su dobri, par puta sam se pošteno trznuo, no to je jedan totalno drugačiji strah od onog kakav je recimo prisutan u Alienu u kojem si konstantno u strahu, a ovdje u bar 70% slučajeva možeš pogodit kad će se nešto dogodit. Likovi su solidni, osim Emily koja mi je baš antipatična ku*ka i samo čekam prvi trenutak da ju ubijem
Ajme mene ste napalili,citajuci vase komentare morat cu ovo uzet
Bikoz pipl mast tras as
Završio sam playthrough preko YouTube-a (nema forsiranog vrištanja, dječjih glasova i sličnih gluposti kao kod drugih) : https://www.youtube.com/user/poketLWEWT
Mogu reći da je "igra" dost dobra. Za jedno 150kn se definitivno isplati uzet i taman za uživanje jedan vikend.
Likovi su maestralni, neznam kako se nitko prije njih nije sjetio ovo napraviti. Ima svaki cliche u povijesti horor filmova i još uvijek je svjež u prezentaciji i izvedbi.
I wanna punch Dr. Hill straight in the face. Odmah na početku igre me lik iziritirao. Nadam se da se neće pojavljivati više.
Jbt sta imas tanke zivce :-D Ja ocekiva nakon ovog tko zna sta a cim sam vidija dobro poznatu facu odma se rodila simpatija :-D
Uodigrahoh i ja...
Pocelo je prilicno mlako i naivno da bi evoluiralo kako radnja tece u nesto jako intezivno i ozbiljno.
Likovi su zbilja maestralno napravljeni, isprofilizirali su ih do kosti, nevjerojatno je zanimljivo pratit njihove reakcije i razvoj karaktera kako se dogadjaji redaju. Igra mi je po nekim prikazima koje sam vidija prije igranja djelovala prilicno jeftino, no sad nakon zavrsetka vidim da je ovo zapravo jedna savrseno zaokruzena cjelina sa dosta dubine.
Prvi prijelaz mi je bija poprilicno kaotican, Jess mi je odapela, na sto je uslijedilo jos par odluka koje su mi donile nezeljen ishod, pa sam popizdija i koknija ih SVE :-D Nastavak nakon MGSa :-D
Jedino ne razumim ovo "last time on Until Dawn" sranje nakon svakog jbnog chaptera, nebi da igramo neke telltaleove zaboravne epizode pa nas moraju podsjetit di smo stali i sta smo napravili.
Blitz jebem ti spoilere, daj pazi malo.
Koji spoileri? svaki lik ti moze krepat :-P
A jesi li morao to podijeliti sa mnom, nisi mogao pustiti da to sam doznam igrajući igru?
Ajme meni, pa ja stvarno ne znam sta je meni, mora da sam se nadrogira, najbolje da lipo sakrijemo i naziv igre, da nebi zna do kad radnja traje :
A jesi li morao to podijeliti sa mnom, nisi mogao pustiti da to sam doznam igrajući igru?To se spominjalo i u recenzijama kao jedan od jačih aduta ove igre. Pogotovo recimo u uspoerdbi s Telltaleovim igrama. Tako da realno i nije spoiler već više mehanika igre. Mene su osvojili s tim, tako da ovo bilježim kao igru koju treba odigrati nakon nabavke PS4.