Necu stici danas popodne, imam shity net, ali svakako cemo zaigratima nije bitno ja do ponedjeljka imam vremena jedino moram seminar pisat tak da nije problem
nismo dugo na skajpu bili i zajebavali se
Necu stici danas popodne, imam shity net, ali svakako cemo zaigratima nije bitno ja do ponedjeljka imam vremena jedino moram seminar pisat tak da nije problem
Istina, samo nas Blizzard spaja!
Načelno ni ne treba skajp. Imaš ingame voice chat.
Istina, samo nas Blizzard spaja!trebas doc na sc2 malo da se igramo
Načelno ni ne treba skajp. Imaš ingame voice chat.meh kaj ak imamo randome? ovak se mozemo zajebavat i dogovarat u detalje
Odlicna igra.
Nemoguce fluidno i ispolirano je sve.
Graficki stil mi je vrhunski, bas je prilipa igra.
Nisam uopce nista znao o igri do danas, ali sad sam poprilicno zainteresiran.
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Odlicna igra.bome je
Nemoguce fluidno i ispolirano je sve.
Graficki stil mi je vrhunski, bas je prilipa igra.
Ljudi moji, skidajte ovo čudo...
Vidi se utjecaj TF2 i MOBA žanra. Nisam očekivao ovoliku kvalitetu u svim područjima. Jednostavno sam bez teksta ostao. Brine me što bi ovo mogla postati teška droga. Idem nastaviti igrati dok mogu, ćao.
https://youtu.be/4yX6q8RX0x4
Dobar multikill uletio, pa da podjelim
genijalna je da
ELECTRONICUS
na cem igras? ak na pc-u dodaj me i ajmo
gibanica#2598
Znaci nova Blizzardova droga.. :
Na PC-u sam. Evo i moj ID, pa me može dodati tko želi.
Anaxid#2621
Inače, budući da će se plaćati, vjerojatno ju neću kupiti (barem u skorijoj budućnosti). Samo se nadam da ću se zasititi bete jer ne želim da mi ovo postane novi LoL.
Dizajn likova, lokacija i oružja je stvarno predivan, makar i dalje preferiram TF2 mape. UI je ispoliran do bola. Neki likovi su već postali standard na "best play" clipovima, poput Hanzoa i Bastiona, ali i to će doći na svoje kada noviji igrači shvate kako igrati protiv njih. No s Hanzom je stvarno prelagano baciti ultimate i spamati strijele, a koja pogodi (što nije teško), obično je kill. Čim sam ga uzeo, odmah sam par puta za redom bio featuran, eto.
Šteta što neće biti F2P.
Da je F2P bilo bi puno mikrotransakcija i vjerojatno pay2win.
TF2 je F2P i nema tih problema. Isto tako i sve MOBE.
Ali to nije Blizzard. Sjeti se samo aukcijske kuće u Diablu 3. Overwatch će naplatiti kao cjelokupan proizvod i mislim da je to ok. Naravno, bilo bi bolje za nas da je F2P, ali to se nikako ne uklapa u praksu Blizzarda.
Pa kako ce onda ovo funkcionirat? Mjesecna/godisnja pretplata?
Kupis igru i igras.
Ma zbunio me ovaj ELEC-ov post gdje je napisao da ce se igra placati. Pa nece je sigurno dzabe davat. Ili ja nisam previse upucen u veliki boom F2P-a.
Elec je to napisao, jer je većina takvih igara na PCu besplatna.
Ovakve igre još ne postoje. Team Fortress nije poput ovoga. Da, imaju sličnosti, ali nije isti sistem.
Battleborn je izašao sad prvi i isto nije F2P. Ne znam jel će Paragon biti.
Iako, F2P je prevara samo takva. Igra je besplatna, ali te navuku na skinove i ljudi potroše po 200-300 eura na skinove.
Ovakve igre još ne postoje. Team Fortress nije poput ovoga. Da, imaju sličnosti, ali nije isti sistem.Da, ako su totalne budaletine.
Battleborn je izašao sad prvi i isto nije F2P. Ne znam jel će Paragon biti.
Iako, F2P je prevara samo takva. Igra je besplatna, ali te navuku na skinove i ljudi potroše po 200-300 eura na skinove.