Overwatch
Sad se treba prebacit na maus nakon godinu dana witcheranja sa gamepadom. 19Marksman89 mi je dao Plantronics 7.1 slusalice i novi pacov je tu, samo jos praksa. Jedva cekam da se downloada
Dostupna je na PS4 :) od danas i za nas ostale
Upravo sam je preko neta poslao na PS4 da se skida a cim dodjem kuci... probaaaa
Za nas ostale? O čem ti?
Dostupna je vec par dana za osobe koje su igru vec narucile, o tome ja.
Pa tema je open beta, naravno da je dostupna svima sada.
Ali, juce nije bila.
Da citiram: "Dostupna je na PS4 :) od danas i za nas ostale "
Zaključak iz tvog posta: Igra je dostupna cijelo vrijeme na PS4, a od danas za sve ostale platforme.
:) vidis li ti lokaciju odakle sam?
trebao sam dodat jos, za one koji nisu napravili preorder, greska...
Iskreno boli me uvo za tvoju lokaciju, jer činjenica je da ti je post nejasan. Interpunkcija, manje smajlija, pa možda nastane složena rečenica...
Sjelo mi ko budali samar... Vjerovatno day one buy
Stvarno su vrhunski sredili ps4 verziju. Vrti se glatko, a veza odlicna u ovih par meceva. Također moram pohvalit i opcije, svaku tipku mozes promjenit po volji... Recimo ne sjeda mi mijenjanje oruzija sa desnom strijelicom, hladno prebacim npr na krug, i rokaj dalje :
Iskreno boli me uvo za tvoju lokaciju, jer činjenica je da ti je post nejasan. Interpunkcija, manje smajlija, pa možda nastane složena rečenicaPost mu je posve jasan, jučer (il odkad već) je bil early access na PS4, danas mogu igrat svi. I ja sam tak shvatil, vjerojatno i ostali.
Napadaš čovjeka i to krajnje bezobrazno, a u ovom slučaju (ne ulazim u ono o Asseto Corsi) posve bezrazložno.
Nije čovjek kriv što ti nisi shvatil smisao rečenice. Ohladi malo, nije sve samo na PC-u
Jedino se vidi da je puno teže sa live protivnicima. Naravno da ekipa od 6 nas protiv AI-a rasturi uvijek, ali quick play je druga priča. Tamo se vidi taktika, kompozicija, suradnja.
Ovo će sa ekipom na voice chatu biti L.U.D.N.I.C.A. !!
Nije čovjek kriv što ti nisi shvatil smisao rečenice. Ohladi malo, nije sve samo na PC-uAli je kriv sto ne cita prijasnje postove. Vec je napisano da open beta dostupna... gibanica potvrdio za PC, ja za PS4, cim je doslo :)
Tuhy - ne, potpuno pogrešno. Early Access open bete je bio za SVE platforme 3. i 4. svibnja, a od danas do 9. je open beta za sve. Da bi dobio early access morao si prednaručit igru. Dobro znam što pišem i zašto sam quotao dotičnog. Nema PC nikakve veze sa mojim postom, već sama netočnost njegovog posta.
"As a newly added bonus, if you pre-purchase or preorder Overwatch for any platform at www.buyoverwatch.com, you'll also get early access to the Open Beta for you and a friend from May 3–4. After that, everyone will have a chance to play free during an all-access Open Beta period from May 5–9."
Bio on u krivi ili ne cemu takav ton kod pisanja odogovora.
Znam da je bio early access za preordere.
Čovjek je napiso, znači, da je od danas dostupna za sve igrače (on je spomenul PS4, ok, nije ostale platforme).
Uredu, da je i pogriješil, tvoj odgovor nije način na koji trebaš reagirat.
Da sam novi na forumu i da mi se mod (znači, jedan od predstavnika foruma) obraća na takav način, prvo bi stero njega, a zatim i cijeli forum u onu stvar i više me nebi vidjeli. Uredu ako sam i ja vulgaran i ponašam se ko idiot, ali ako sam nešto nenamjerno zajebo, bome ne vidim zašto bi toleriral takav pristup.
Megatama je istu stvar napravil od Reboota i sad tamo "imaju" što već imaju. I zato smo svi sad ovdje.
Dobronamjerno velim ;) , ne smatram te lošim čovjekom, nikako.
Samo kontroliraj reakciju nekad ;) , niš drugo :
Ali je kriv sto ne cita prijasnje postove.Nemožeš baš sve popratit, ko da svi mi pročitamo i zapamtimo apsolutno sve ovdje. :)
Što se mene tiče, nemoramo više o tome, pogotovo ne u ovoj temi.
Sve kaj sam napisal, napisal sam dobronamjerno za forum jer znamo (znate) kaj ovdje imamo ;)
Ma ja sam kriv za takav pristup.. jebe me alergija, imam temperaturu i zivcan sam. Ali mislim da su odg bili ok do zadnjeg.
Meni je downloadalo (javila zena), tako da cu navecer isprobat.
Chono puko ko' kokica
Hahaha mislio sam ga i ja jutros pitat sta mu je ali me bilo strah LooL.
Los dan, svakome se desi..
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk