Nisi više bečki dječarac jel Solide?
Ima već godina i pol. :(

ThaUrban ma ne ide, ista stvar, ali hvala ti. Moraću naći nekoga i žicati iz inostranstva da mi donese, ali i to je pitanje.

Meni je stigla danas Yakuza Kiwami steelbook s base-a, ali ide na čekanje jer sam odlučio prvo nabavit i odigrat Yakuzu 0.

pa iz bosne je uvijek najbolje naruciti preko thegamecollectiona s obzirom da micu britanski pdv(VAT) ako se igra salje van eu. tako da bi platio umjesto standardnih 26 funti samo 22 i time bi vjerojatno izbjegao placanje i carine posto je artikl do 25€.

6 dana kasnije

Za Yakuzu kiwami sam doznao tek neki dan,jer su mi reklame iskakale,inace nikada nisam odigrao nijedan nastavak yakuze,ali moram priznati prema pogledanom sadrzaju igra me zainteresirala,i zbilja bih se htio iskusati u njoj,vidio sam na bejsu da se nudi za bagatelu plus steelbook,zbilja se nadam da ce mi se svidjeti...

napokon steelbox kiwamija dosao

Eh sramim se što nisam zaigrao nikad Yakuzu. Yakuzu 0 sam gulio 150h i platinirao, moram priznat da nisam dugo sjedio danima po 12-14h igrajuć neku igru. Bila mi je fenomenalna i kad se oporavim krećem Kiwami.

Veseli me što rade remaster, baš se volim igrat na PS4 :)
A vidim i 6-ica je u planu. Ovak finih igara i dalje ima, to me baš veseli.

13 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=PNpWJttUZI8&app=desktop

Bome ima tonu novih stvari koje duja nije imala na PS2. Neka to naprave kak spada i bit će to kandidat za najbolje napravljen remake neke igre ikad.

6 dana kasnije

Ful mi je žao šta nikad nisam dao pravu šansu serijalu. A to je najviše kriva sama Sega i loš timing za zapadno tržište.
Igrao sam nešto malo na PS2 i demo na PS3. Uvijek bi tu i tamo pogledao trailere/slike pratio vijesti ali nikad nisam zagrizao udicu.

Jedno pitanje. Ako ikad dam šansu Yakuzi da li bi bilo najbolje krenuti sa Zero ili?

Evo resident_evil yakuza kiwami ti je na storeu 180 kn za vikend 

To su te sitne gluposti zbog kojeg ja volim serijal. Spoj ozbiljnog i over the top a la taj gif. A ovaj steelbook ako bude zbilja takav, to se mora imat!

resident_evil kreni sa Zero. Ak ti se ne svidi onda jebat ga.

Bobo smrade, ti dobro znaš da preko PSN kupujem jedino kad se radi o životu i smrti

Okej ako ikad krenem onda će to biti Zero!

Bobo smrade, ti dobro znaš da preko PSN kupujem jedino kad se radi o životu i smrti

Okej ako ikad krenem onda će to biti Zero!
:

12 dana kasnije

Pitanje za sve prave i poštene yakuze na ovom forumu.

Jel iko od vas ikad skužija kako se igra Mahjong? Ok, Shogi još nekako. To je nešto ka šah. Ali ovi Mahjong je neki Remi, šta?

Nemam volje čitati ni one tutoriale iz igre (i oni su mi preopširni i prekomplicirani, kamoli oni na netu ), pa kad bi netko ukratko napisa cilj igre, bilo bi dobro. Ili bar šta triba napravit za onih par CP-a u igri.

Pitam zato jer sam uvijek u Yakuza igrama odustajao od 100% Completiona radi ovih par mini igara, a s obzirom da je u Kiwamiju najmanji grind za 100%, poželio sam barem jednu Yakuza igru zapečatiti.

Mislim da mi je Yakuza_stinger zadnja nada. :

Više je kao poker gdje moraš imat dobar hand odnosno set pločica za pobjedit. Al pravila jesu komplicirana tako da ih ni ja baš ne znam jer nisam izučavao. Najviše sam igrao Mahjong u Yakuzi 4 gdje sam za trofej morao imati hand od 7 parova. Trebalo mi je par sati dok su drugi srećkovići to u par rundi riješili.

Kad uhvatim vremena, mogao bi baš ponovo ić igrat da vidim u čemu je štos.

U biti, najviše sam igrao mahjong na ovaj drukčiji način. Kad imaš hrpu pločica koje tvore neki oblik (piramida, utvrda i slično), pa ih dvije po dvije elminiraš dok ih sve ne izeliminiraš do kraja.

5 dana kasnije

Da pitam, jel bolje krenut sa Zero ili Kiwami? Znam da je Zero prequel što se tiče priče, ali kakav je u odnosu na Kiwami što se tiče gameplaya, veličina lokacija, sadržaja i svega onoga što igru čini igrom.
Nebih volio imat "s konja na magarca" osjećaj. S druge strane, ako znam što se dogodilo u Kiwamiju, to bi moglo ukloniti dramsku napetost kad budem igrao Zero.

To i mene zanima, isto nikad nisam igrao serijal, a sad bi volio krenut