maverick Najbolje od svega što su obje jako slične, iako je ova od Majime više plaha i nema motor 😃 Priznajem obje, fine womans.

foggy tako je!

Kenzan ce mozda bit drven ko Yakuza 3 jer je ipak iz 2008 god, dok je Ishin moderniji iz 2016 god. Svejedno, konacno shvacaju da zapadnjaci oce ovo igrat

25 dana kasnije

25.3 izlazi Yakuza 6 za PC. Evo i zahtjeva:

Sad kad imam približno dvadeset sati u Like a Dragon-u, osjećam se pozvanim recenzirati igru.

Evo recenzije:

Yokohama. Yokohama, čovječe. Yokohama, čooovjeeečeee.

Yo-ko-hama.

Jebate.

Yokohama.

Čovječe.

k Očekujem jednu sa zagradama, nemoj zajebat.
      I ova je jako dobra, da se razumijemo.

Jebote i taj Like a Dragon mi stoji na polici. Moj zivot je ruiniran zbog nedostatka slobodnog vremena. Jedina solucija je dati otkaz na jedno godinu dana i doci do sebe. Posao je bas jedna besmislena i tidius radnja.

maverick yumi mi se uvjek cinila kao dromfulja jos kad sam tamo davnih dana igrao na ps2, a sa kiwami sam se samo uvjerio da i je.

Da ne prljamo Yakuzinu zlatnu koku tamo (btw @yakuza_stinger; lp), evo ode:

Samo Kiwami Reina.

foggy Očekujem jednu sa zagradama, nemoj zajebat.

Nisam ima vrimena; imam neki Burger King vamo (veliki je hype (!!)).

Idem gledat Boardwalk Empire.

Hvala što ste čitali moj blog.

k Ja se potajno nadam da će netko pogleti onu Kdramu što sam objavio, pa da imam s nekim bit ljubavan.

Neki Sega ti se ubacio u sliku. Inače super ti je devojka, dugo ste u birtiji?

k uuu reina je uvijek bila bomba. Steta sto je nishikiyama cuck i nije shvatio da ga ova voli. Pa mislim, vid tu ljepotu, i jos ti servira cugu kad dodjes.. Pa ja ne znam

k Idem gledat Boardwalk Empire.

Sad pričaš mojim jezikom.

k Reina je moj Pick i meni najdraza zenska u serijalu uz naravno Makoto iz Zere, ali ih ne gledam istim ocima. Makoto je djevojka koju vodis za ruku do prvog Takoyaki standa i mislis da si u sedmom nebu svaku sekundu provedenu u njenom drustvu, a Reina je zena majka kraljica.

foggy Ja se potajno nadam da će netko pogleti onu Kdramu što sam objavio

Vec sam ju stavio na netflix listu.

mjesec kasnije

Znamo da svi Yakuza fanovi imaju žicu za kazalište i dramu, stoga je bio red da netko pređe s riječi na djelo:

maverick Yep, vidiš da se ekipa baš potrudila "skinuti" pojedine likove iz serijala, baš je fora vidjeti to uživo. Inače, ima cijela izvedba od neka 2h, ali od istog uploadera vidim da je s eng titlovima prevedena prva polovica predstave, pa evo, da stavim odmah i to (uz nadu da će prevesti i ostatak):

Nekad youtubeov algoritam preporuka pogodi u sridu, lul.

Zero vjeruj da sam dovoljno kul da cu se jednu noc utaboriti u sofu i pogledati cjelu predstavu uz dovoljnu dozu grickalica i visokokaloricne tekucine.