Miro E vidiš, meni je bio otvoren prozor kad sam završavao pa mi taman vjetar puhnuo prašinu u oči. Kakva slučajnost, ne moš vjerovat.
resident_evil Moon trenutno radi na novom IP-u, ali igra će biti akcijski RPG.
Miro E vidiš, meni je bio otvoren prozor kad sam završavao pa mi taman vjetar puhnuo prašinu u oči. Kakva slučajnost, ne moš vjerovat.
resident_evil Moon trenutno radi na novom IP-u, ali igra će biti akcijski RPG.
Nije
Suza je bilo na samo par igara. Final Fantasy X, MGS4, TLOU 1 i 2. Moguće da je još bilo ali trebao bi se dobro prisjetiti.
Kakva igra!! Ogroman napredak u odnosu na jedinicu. Sve nove stvari su taman, a najveci skok je pozadinski art visoke rezolucije, jednostavno predivno!
Igram ga i ja ovih dana na Xboxu One. Užitak za oči, a i igrivost je vrhunska. Platformerska čudesa, emotivna priča i istraživanje a la metroid, milina od igre.
Tek sam na početku ove godine igrao/prešao oba Oria na Switchu. Oduševio me serijal i stvarno bi volio vidjeti još jedan nastavak.
Prije pola noci prosao gotovo cijeli Looma Pools i drkao se sa Kwolok bossom. Jebes mi sve ako ovo nije tezi boss od bilo kojeg u Elden Ringu! Jednom dosao do cm njegovog HPa i umro. Pogasio sve i otisao se smiriti u anno 1800
Ispocetka mi je Mouldwood Depths bio onako wtf lokacija, sa onom tamom, hvatanjem svjetla i opcim gubljenjem gdje ici. Nakon sto sam otkrio vecinu toga, te nakon boss borbe kada se sve otkrilo, ova lokacija ce mi opcenito zauvijek ostati u sjecanju. Kako malo treba izmedu mrznje i ljubavi…
Odlicna atmosfera, gradenje napetosti uz glazbu, art i vizuali koji te uvuku u svijet, te jako jako pametan dizajn levela su me odusevili. Bas sam ima osjecaj sumske trulezi, tisine i tame. Perfektno!
Prosao! Ocekivao sam vise od zadnjeg bossa, jer nije bio toliko tezak. Ali kraj igre je vrhunski!
Zašto ova igra nikad nije došla na PlayStation
eraserhead igretina! A kraj bas ono sto me najvise pogodi, optimisticno tuzan.
Evo i ja je uspio zavrsiti nakon 27h… Igra stvarno predivna, jedna od ljepsih koje sam igrao ali nevjerojatno frustrirajuca i teska na nekim djelovima.