Fenix Kakva legenda mi je ovaj Arteta
Vidio sam to i nisam siguran na koju ga je stranu prebacilo....
Da li je htio da uđe u teren i onda legne, da se igra zaustavi i da mu se pruža pomoć.
Ili je u efektu napete tekme odreagirao malo too much (razmišljam si da li bi ikada npr Aubu tako gurnuo nazad, a ovaj u bolovima).
Al sam negdje pročitao da su upitali Martinellija i da se sa odgovorom super snašao....
Pa je valjda sve ok.
No, sama tekma.....
Osobno sam jako zadovoljan. Super smo igrali, možda i najbolju all round tekmu sezone. Pogotovo kada se uzme u obzir protivnik, važnost bodova u ovom momentu, situacija sa kapetanom, i sve ostalo.
Jedini ok kojeg čekam da proigra je Partey. Koliko njemu treba minuta i utakmica da pronađe igru koju ima u nogama, to nitko ne zna. Po meni podosta loš, opet, a mladi Sambi i AMN čekaju, i ne dobivaju značajnu minutažu. No vjerojatno oni znaju na koji način dobiti Parrteya, jer on će nam svakako biti jako važna karika u drugoj povoci sezone.
Obrana jako dobra, Od golmana, preko CB, LB, RB, svi odlično funkcioniraju. Dvojica DM tako tako. Prednja četvorka jako dobra, sve više se kuže na terenu. Saka napokon sijo strah i trepet po desnom boku, Laca vrlo dobar(šteta za penal, no on je i dalje za mene No.1 za penale), Martinelli top topova, sako ga ozljede zaobiđu slijedeća velika zvijezda nogometa(to sam rekao prije dvije godine). ESR opet gol, mali je show program, podsjeća me na Piresa.
No sada treba pronaći dobru igru i formu u gostima.
Imamo po meni tri utakmice, u kojima bi mogli uzeti svih 9 bodova, a trebali barem 7. Leeds, Norwich i Wolves.
I onda, za Novu godinu, City.
Joj kako se nadam da nećemo podleći utjecaju, da ćemo se u toj tekmi postaviti hrabro, odlučno, pametno i napadački.
Forma na Emiratesu je odlična. Idemo i po pobjede u gostima, napadat vrh tablice pa šta bude.
P.S. Što se tiče Aube, zahvaljujem mu se na svemu, učinio je puno za klub, no vrijeme je da ide dalje.
Samo se nadam da će se pronaći klub koji želi preuzeti plaću koju ima.