Skellington S obzirom da uvijek navijam za underdogse, ajmo Chelsea!!Ja sam očekivao da će se dosad nešto popravit s njima ali očito ništa im ne ide pod ruku ili su protivnicke ekipe jednostavno postale toliko bolje, ali sumnjam.. Ko zna do kad ce se to trpit s Mourinhom? Mislim da je jedino što ga drzi na klupi očito velika odšteta ako mu raskinu ugovor
blade Nane juriša dalje, jako mi se sviđa stil njihove igr. Jako dobra tekma, Payet ubija, Carroll se vratio, Matić je idiot, Mou u suzama.
Flipper Ajde konačno da je Bilić dobio nekoga i s dna ljestvice. Sad mu ne mogu pričati da samo pobjeđuje ove najbolje.
cratos Sky reports that Mourinho tried to make his way into the referee's room at the break, which is off-limits, and was ejected. More to follow.Rofl
Heat Lokomotiva trenutno na vrlo važnoj misiji, ipak se sutra igra s Rijekom, a tu bodovi nisu sigurni za gazdu.
PS2MASTER Ajde konačno da je Bilić dobio nekoga i s dna ljestvice. Sad mu ne mogu pričati da samo pobjeđuje ove najbolje.Baš me zanima oće li Bilić i Mou postat frendovi.
fireman Pa sta nije bilo da mu je Mou prvi čestitao kad je postao trener čekićara i da cijeni njegov rad. Tesko je biti frend sa njim.Sent from my S5 using Tapatalk
Garrus_V Lokomotiva trenutno na vrlo važnoj misiji, ipak se sutra igra s Rijekom, a tu bodovi nisu sigurni za gazdu.bit ce svega od tatte.pogotovo kad rijeka sutra pobjedi tattine placenike :)
cratos Ova Rijeka je za 2 klase losija nego zadnje 2 godine. Kakvih idiota ima u vezi to je cudo jedno. Jedno 4 puta su imali 3-4 igraca na prvoj stativi i uvijek bi centarsut isao na drugu stativu gdje nema nikoga.A tocnost dodavanja vjerojatno ispod 50%. Morali su dobiti ovo danas.
cratos Evo zabili napokon, al ovo su trebali s duplim hendikepom dobiti kolko je los Dinamo danas bio, a ne golom u 90oj minuti.
Cole Manchesterci odigrali nulu. West Ham ostaje na dva boda od prvog mjesta. Ja nezz, da mi je to netko rekao prije dva mjeseca...
someone Nane gura i dalje,ali realno ovo je iznad svih najoptimisticnijih prognoza. Do Boxing Day ce mozda i gurati tako,ali poslje mislim da nece moci pratiti ovakav tempo.
themarko Pa ja nisam iznenađen za Bilića iskreno. On je meni baš super! Nije bahat, radi u tišini i ne sere.Ja mislim da će on još više napredovati i pokazati je klasa!United ga je trebao uzeti... On i Fergie su jedini u polusezoni srušili "velikane" West ham donekle simpatiziram - nisam sada postao naglo navijal da nebi bilo. Ali ima nešto kod toga kluba da ga cijenim za razliku od Chelsea npr :)
Prika Uh pa umalo zaboravio komentirat,pa prvi smo na tablici a iduce kolo dolazi rijeka,uh to da je dobit to bi bila ludara.samo hrabro naprijed