Ahahahaha, nek ostane post da se vidi kakav sam mamlaz.
Btw. Barcelona popušila od Betisa. Nekako očekivano jer od kad je Xavi došao ne igraju ništa bolje, protiv Espanyola im je sviran nepostojeći penal, protiv Villareala sretno došli do 3-2 i ovdje, iako su bili bolji, izgubili 0-1. Ovo je baš onaj tip tekme gdje bi Messi svojim individualnim potezima izvukao pozitivan rezultat.
Španjolska liga je najgora liga za gledati od liga petica jer se najmanje igra tj. najviše je igra isprekidana. Dokaz još zašto je to tako je ovaj tekme Barcelona i Betisa. Dogodilo se to da je sudac pokazao 3 minute nadoknade, a od te 3 mislim da se nije odigrala niti jedna od te tri, a sudac je svirao kraj točno po isteku 3. minute. U te tri minute jedna je izgubljena dok su se Barcelonini igrači namještali izvesti slobodan udarac, a ostatak na odugovlačenja Betisovih igrača. Gledanost u La Ligi pada, ponajviše zbog odlaska Ronalda i Messi-a, a isto tako zbog ovakvih stvari gdje se sve manje i manje igra, a suci to ne nadokane. Nejasno mi je što nitko ništa ne radi u vezi toga.