Nogomet
Kakav supacki klub
- Uređivano
Fulja od suca koji svoju djecu uvlači u probleme u koje ga je samo njegova nesposobnost uvalila.
Izvan španjolske nema niti jednu bitnu utakmicu odsuđenu, a u španjolskoj sudi finala.
Video koji je pušten je u skladu zakona. Nigdje ne piše da se to ne smije. Zašto ne bi pokazali nešto što dokazuje kako je lik ili nesposoban biti sudac ili očito ima pik na Real koji oštećuje godinama sa svojim odlukama.
Lika sam zapamtio još od finala super kupa gdje je Ronaldu dao drugi žuti za simuliranje, a bilo je kontakta po mnogima dovoljno za penal. Ronaldo je tu s razlogom popizdio i gurnuo ovu fulju i dobio 5 utakmica zabrane gdje je skoro cijela ta sezona u la ligi za Real uništena, a nakon koje je (ako se ne varam) Ronaldo i otišao.
Za ovu fulju baš vrijedi ona: “well well well… if it isn't the consequences of my own actions”.
Ne sumnjam kako će i večeras briljirati sa svojim odlukama i kao nagradu dobiti još par velikih utakmica za suđenje u španjolskoj.
Opet ih razmontirali. Bravo Modric, imalo bi smisla…
- Uređivano
osvojiti titulu u prvoj sezoni vođenja kluba bez ijednog ''značajnijeg'' pojačanja je stvarno nešto posebno. Očito je Klopp ostavio jako podmazan tim koji je preuzela perfektna zamjena za kojeg sam malo je reć' sumnjao da može postići ni približno ovako nešto, a i Salahova sezona je isto za pamćenje i 20 je predivan broj. YNWA
Citam tata Perez blokirao Ancelottiju prijelaz u Brazil, majke ti kakav lik
Nije li da se tu radi o tome da se očekuje da Ancelotti odmah potpiše za Brazil kao da je slobodan trener, a da se očekuje da mu Real plati otpremninu?
Brijac Ne znam, ak je tak nebi trebalo bit. Nek odradi sezonu do kraja, pa nek ide kud hoce, covjek je zasluzio za sve kaj je dao za klub.
Ovaj mu je navodno blokiro Brazil jer se Brazil kakti vec ponasa kao da njihov…ma Perez posla
Pa taj isti Perez je podržao odluku suda da se vama dopusti registracija Olma koji vam sad zabija odlučujuće golove, trebali bi mu dignut spomenik
DarkPunisher Stvarno vjeruješ u te gluposti koje novinari pišu?
Najobičniji clickbait naslov.
Kada mu istekne ugovor ili ga raskinu Carlo može otići gdje želi.
Ne može Perez ništa blokirati.
StarFox_N Fabrizio pise, tak da vjerujem.