Nisam pratio Nottingham Forrest.
Uputite me što se događa. Bajka kao i kada je Leicester imao sezonu iz snova ili ih je kupio neki šeik pa to sada ide kao po loju?
Nisam pratio Nottingham Forrest.
Uputite me što se događa. Bajka kao i kada je Leicester imao sezonu iz snova ili ih je kupio neki šeik pa to sada ide kao po loju?
Rekao bih miks. Vlasnik im je Evangelos Marinakis, grčki "legitimate businessman", ujedno i vlasnik Olympiacosa. Prošle sezone su potrošli puno para na igrače i doveli Nunu Espirita Santu kako bi izbjegli ispadanje. U tom su uspjeli pa je Nuno mogao mirno sastavit ekipu za ovu sezonu.
Ako imaš vremena, mislim da ova dva članka daju dobru analizu:
https://ofenziva.ffa.hr/komentar/nottingham-forest-posrnuli-velikan-na-stazama-stare-slave/593770/
La Liga nema goal tech?
Raspad sistema u Liverpoolu izgleda
chono nema kazu da im je preskupo
Crnipetarpogani logicno, kad stvoris 1B klub poput Real Madrida, ne trebaju ti sustavi za sputavanje tog rasta
Ne plačem ja samo mi je nešto upalo u oko
DarkPunisher i to zesci…samo jos cekam da sjebu ovo vodstvo u ligi….
U naletu smo, 13. na tablici, ali igramo kao 3.
Žalim pomalo Atletico, prvo izgube od Reala na penale, a onda im Barca okrene 2:0 iz '70…
Heat igro je na penale od 27 sekunde
Tudor novi trener Juventusa. Moglo bi biti zanimljivo, ali sretno mu bilo kako god.
Jbt koja emocija…
Talijanska liga se srozala zadnjih godina ali ima tu neku čar i romantiku koje nema nigdje drugdje.